📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hmmmm ta kokardka na lewym lusterku może świadczyć, że jest to prezent.... nie dotarty motor tak katować.. boże boże.

Cytat:
hmmmm ta kokardka na lewym lusterku może świadczyć, że jest to prezent.... nie dotarty motor tak katować.. boże boże.
ja stawiałem na wesele ale może masz racje

A czego się spodziewaliście po właścicielach - ich IQ w porywach dogania przedszkolaków na trzech kołach

Wersji pierwszego filmiku nie było od momentu kiedy gość wstaje z łóżka?
w filmiku drugim jak upadnie motocykl to można dojrzeć swastykę- dobrze tak szwabowi!
ten pierwszy to też palant bez 1% wyobraźni. Przede wszystkim widział z daleka że się wszyscy zatrzymują a nawet przy nagłym hamowaniu mógł obrać inny tor jazdy, a już na pewno nie hamować przednim przy takiej zgiętej kierownicy. MUŁ bagienny rower to za dać to za dużo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie