Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PanKukuruźnik82 2021-07-06, 0:38
Motop🤬deczka w różowym kasku... co mogło pójść nie tak ?
Zgłoś
Zasysacz 2021-07-06, 1:11 4
PanKukuruźnik82 napisał/a:

Motop🤬deczka w różowym kasku... co mogło pójść nie tak ?

I poszło, zyje
Zgłoś
Juzwa 2021-07-06, 7:53
Ten w samochodzie niepotrzebnie się zatrzymał. Gdyby dał po pycie, toby motocipiel wydupcyłby się nieco później. I znowu wina samochodziarza.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
StanleyWhite 2021-07-06, 11:59 1
Za kazdym razem gdy taki gównoślad przejeżdża pod moimi oknami, mam nadzieje, że skonczy jak główny bohater tego filmu…niestety, wciąż czekam.

podpis użytkownika

srała babka srała!trawki się trzymała! trawka się wysmykła! babka w gówno fikła!
Zgłoś
Snajkers 2021-07-06, 14:20
Kask pewnie dziecku ukradł. Dobrze tak c🤬jowi.
Zgłoś
Bonifacy69 2021-07-06, 15:24 1
Szczerze powiedziawszy to dobry pomysł, zauważcie jak na motorach enduro pokonuje się przeszkode nacierasz tylnym kołem gdyby to był endurak a auto trochę niższe to by przeskoczył go bez problemu no ale ten złom to chinol

StanleyWhite napisał/a:

Za kazdym razem gdy taki gównoślad przejeżdża pod moimi oknami, mam nadzieje, że skonczy jak główny bohater tego filmu…niestety, wciąż czekam.

W twojej piwnicy zamontowali ci okna?
Zgłoś
pyxun 2021-07-06, 19:56
moto ten tego, właściciel kaska różowego

podpis użytkownika

saska kępa
Zgłoś
notak 2021-07-06, 20:30
no i pięknie wyszło
Zgłoś
baronturbina 2021-07-06, 22:49 1
Bonifacy69 napisał/a:

Szczerze powiedziawszy to dobry pomysł, zauważcie jak na motorach enduro pokonuje się przeszkode nacierasz tylnym kołem gdyby to był endurak a auto trochę niższe to by przeskoczył go bez problemu no ale ten złom to chinol
W twojej piwnicy zamontowali ci okna?

Oooo boni widać że jesteś motosexualny.
Zgłoś
ZgRyZ 2021-07-08, 11:52
ten z golfa wymusił. sam widziałem.
Zgłoś