podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!to jest ten pokój, który im Trump załatwił... fajnie, naprawdę fajnie, musieli wypuścić tysiące terrorystów z Hamasu za paru zakładników, teraz będą mieli powtórkę z z początku lat dwutysięcznych, Netanjahu był na spotkaniu z Trumpem taki zadowolony jakby mu ktoś w portki nasrał, teraz przyjdzie płacić za ten "pokój"
poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
k🤬a mać, a myślałem, że jednak kto jak kto, ale Ż🤬dzi potrafią robić dobre interesy...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
k🤬a mać, a myślałem, że jednak kto jak kto, ale Ż🤬dzi potrafią robić dobre interesy...
według AlJazeera'y ostatnia wymiana to 369 Palestyńczyków za 3 zakładników Izraelskich
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
Wymiana 3 terrorystów za 130 Palestyńczyków
Jeden zauważył, kto tu jest zły, pejsata zaraza
poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
Ja widzę wymianę 3 terrorystów na 130 terrorystów
Tak jest, a Hitlerowi należała się pokojowa nagroda Nobla za ochronę Ż🤬dów.
Nie zapominajmy też, że Ziemia jest płaska, a Putin został zaatakowany przez nazistów i się tylko broni.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
Z tego co pamiętam to duża część to były kobiety jak nie wiekszość a nie wypuścili nikogo kto zabił jakiegokolwiek ż🤬dka z tego co pamietam jak mówił Szewko w swoim podcascie wiec tam chyba nikt z wypuszczonych nie był realnym terrorystą, zwłaszcze ze prawo izraelskie pozwala zamykać palestyńczyków bez jakichkolwiek dowodow latami za same podejrzenia.
Tak jest, a Hitlerowi należała się pokojowa nagroda Nobla za ochronę Ż🤬dów.
Nie zapominajmy też, że Ziemia jest płaska, a Putin został zaatakowany przez nazistów i się tylko broni.
Nagroda Nobla nie świadczy dobrze o człowieku patrząc jakim śmieciom ją dają np. Bolek lub obama