Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
romek134 2025-02-18, 21:28 2
cholerne elektryki
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-18, 21:59 6
romek134 napisał/a:

cholerne elektryki

Spoko. To Tel Awiw.
Zgłoś
Nome 2025-02-18, 23:01 6
to jest ten pokój, który im Trump załatwił... fajnie, naprawdę fajnie, musieli wypuścić tysiące terrorystów z Hamasu za paru zakładników, teraz będą mieli powtórkę z z początku lat dwutysięcznych, Netanjahu był na spotkaniu z Trumpem taki zadowolony jakby mu ktoś w portki nasrał, teraz przyjdzie płacić za ten "pokój"

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-18, 23:15 12
Nome napisał/a:

to jest ten pokój, który im Trump załatwił... fajnie, naprawdę fajnie, musieli wypuścić tysiące terrorystów z Hamasu za paru zakładników, teraz będą mieli powtórkę z z początku lat dwutysięcznych, Netanjahu był na spotkaniu z Trumpem taki zadowolony jakby mu ktoś w portki nasrał, teraz przyjdzie płacić za ten "pokój"

poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?

k🤬a mać, a myślałem, że jednak kto jak kto, ale Ż🤬dzi potrafią robić dobre interesy...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Nome 2025-02-19, 0:22 7
Geraldinio napisał/a:

poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tam była wymiana 3 Izraelczyków za ponad 130 terrorystów?
k🤬a mać, a myślałem, że jednak kto jak kto, ale Ż🤬dzi potrafią robić dobre interesy...

według AlJazeera'y ostatnia wymiana to 369 Palestyńczyków za 3 zakładników Izraelskich

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
MYKELE 2025-02-19, 2:18 6
Geraldinio napisał/a:

Wymiana 3 terrorystów za 130 Palestyńczyków
Zgłoś
Gieros35 2025-02-19, 3:04 5
_I_ napisał/a:

Jeden zauważył, kto tu jest zły, pejsata zaraza
Zgłoś
skinner1987 2025-02-19, 11:42 1
Geraldinio napisał/a:

Ja widzę wymianę 3 terrorystów na 130 terrorystów
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-19, 12:33 3
_I_ napisał/a:

Tak jest, a Hitlerowi należała się pokojowa nagroda Nobla za ochronę Ż🤬dów.
Nie zapominajmy też, że Ziemia jest płaska, a Putin został zaatakowany przez nazistów i się tylko broni.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Ksiaze_Wawra 2025-02-19, 14:49
Geraldinio napisał/a:

Z tego co pamiętam to duża część to były kobiety jak nie wiekszość a nie wypuścili nikogo kto zabił jakiegokolwiek ż🤬dka z tego co pamietam jak mówił Szewko w swoim podcascie wiec tam chyba nikt z wypuszczonych nie był realnym terrorystą, zwłaszcze ze prawo izraelskie pozwala zamykać palestyńczyków bez jakichkolwiek dowodow latami za same podejrzenia.
Zgłoś
elim 2025-02-19, 15:48 1
Ten motocykl tak jebnął że to chyba jakiś model od Hamasu.
Zgłoś
paclawek 2025-02-19, 17:26 4
Skoro Izrael to na lawecie był
Hamas Davidson 🤣
Zgłoś
Lukash2107 2025-02-19, 22:14
To jakas bomba.Kupujesz tam motor z ładunkiem wybuchowym.Taki prank przy sprzedaży
Zgłoś
MYKELE 2025-02-20, 2:12 3
Geraldinio napisał/a:

Tak jest, a Hitlerowi należała się pokojowa nagroda Nobla za ochronę Ż🤬dów.
Nie zapominajmy też, że Ziemia jest płaska, a Putin został zaatakowany przez nazistów i się tylko broni.

Nagroda Nobla nie świadczy dobrze o człowieku patrząc jakim śmieciom ją dają np. Bolek lub obama
Zgłoś