Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:42
zeto88 2012-06-25, 20:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 20:25 6
gixxer rox
A tylko debile ścigają się autami z motocyklami.
Tym bardziej z męskimi litrami

Lewa w górę.
Zgłoś
Cr4zySh4ker 2012-06-25, 23:04 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
niepozorny 2012-06-25, 23:25 2
Dla mnie 210 na motocyklu (bandzior 600) to już potęga :/ Ale co ja tam wiem, pozdrawiam , LEWA W GÓRĘ
Zgłoś
sauerps 2012-06-25, 23:26
rzeczywiście zacięta walka... raczej jakieś wyprzedzanki i tyle
Zgłoś
chudy179 2012-06-25, 23:31
ru_ziolo napisał/a:

gixxer rox
A tylko debile ścigają się autami z motocyklami.
Tym bardziej z męskimi litrami

Lewa w górę.

sadol.pl/toyota-supra-vt119762.htm?highlight=supra

Sam jesteś debil.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 23:31
ja jechalem jako pasazer Audi 4.2 bi turbo to powiem wam szczerze jak to cacko osiagnelo 250 to ja myslalem ze zaraz skonczy mi sie zycie ale wrazenia niesamowite
Zgłoś
Parzo 2012-06-25, 23:52 26
Ja nawet na Mztce przy 80 mialem nakichane... czuc predkosc ze szok, ja motocyklistow podziwiam i szanuje, fakt mają gorzej slabsza przyczepnosc i hamowanie. Mimo ze jestem kierowca puszki i to mlodym to wiem, że większość winy ponosi pucha w wypadkach, bo nie paczają w lusterka ani nie myślą bo po co...czują sie boscy. Trudno! Ja zawsze witam motocyklistow i przepuszczam, niech gnają jak to kochają nic do nich nie mam
Zgłoś
Kukła 2012-06-26, 0:01
A gdzie sie podziali hejterzy??
Zgłoś
MaxMix 2012-06-26, 0:03 1
Motocykle górą! Panowie Lewa W Górę!!!
Zgłoś
kesnall 2012-06-26, 0:11
ja przy 180 jako plecak byłem obesrany, pozdrawiam motocyklistów
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-26, 0:35
I to są właśnie "dawcy", bądź poprostu zwyczajni idioci.

Nie mam nic do motocyklistów jako takich, tylko do idiotów myślących, że jak mają "gjeesikser tysionc" to im wszystko na drodze wolno. Żeby nie było: takie samo zdanie mam o panu w Audi.
Zgłoś
DonWerneone 2012-06-26, 0:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-26, 9:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem