typowy k🤬s na motorze... :/ a zeby tak czolowke z tirem zaliczyl...
To nie motocyklista, tylko jakiś tępy c🤬j, który wsiadł na motocykl nie mając pojęcia o jeździe nim. Nawet tablicy rejestracyjnej nie ma.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Za ucieczkę z miejsca kolizji powinni mu nogi przy samej dupie uj🤬. Cwaniaczek p🤬lony.
Jezu, jak ja nienawidze tych kurew na motorach, masakra. Zaraz uslysze, ze jestem zazdrosny, bo ktos moze sobie zap🤬lac... Nie bede sie chwalil czym jezdze, bo i tak polowa nie uwierzy, a druga polowa powie, ze za pieniadze od rodzicow. Ot, taka natura cebuli... Nie moze nikt zarobic samemu, tylko jak ma, to albo ukradl, albo dostal(nie rozumiem co zlego w prezencie?)... Ok, przepraszam, ale musialem sie wyladowac...
Poziomkowy napisał/a:
Jezu, jak ja nienawidze tych kurew na motorach, masakra. Zaraz uslysze, ze jestem zazdrosny, bo ktos moze sobie zap🤬lac... Nie bede sie chwalil czym jezdze, bo i tak polowa nie uwierzy, a druga polowa powie, ze za pieniadze od rodzicow. Ot, taka natura cebuli... Nie moze nikt zarobic samemu, tylko jak ma, to albo ukradl, albo dostal(nie rozumiem co zlego w prezencie?)... Ok, przepraszam, ale musialem sie wyladowac...
Nie podniecaj sie tak juz tym golfem IV

Nigdy nie jezdzilem golfem IV, ale jak uwazasz, ze golf IV to drogie auto i szczyt twoich marzen to srednio masz poukladane
PS. Golfem IV nie jezdzilem ale pierwsza fure mialem a3 8j i uwazam, ze to bylo calkiem dobre auto, tanie, tanie w utrzymaniu.

PS. Golfem IV nie jezdzilem ale pierwsza fure mialem a3 8j i uwazam, ze to bylo calkiem dobre auto, tanie, tanie w utrzymaniu.
Poziomkowy napisał/a:
Nigdy nie jezdzilem golfem IV, ale jak uwazasz, ze golf IV to drogie auto i szczyt twoich marzen to srednio masz poukladane
![]()
A3 8j? Nie pomyliło Ci się coś?
NumberOne napisał/a:
Dawcy organów jednym słowem.
to są dwa słowa.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
Typowa motop🤬deczka. I nie, nie jestem zazdrosny, że ktoś ma jednoślad a ja nie. Z pewnością gdy moje życie straci sens, zgłupieję i jądra mi się cofną z moszny również sobie takiego zakupię. Jednak póki kariera jełopa mnie nie kręci.

no pewnie ze poj🤬iec. Robia tacy wlasnie opinie. Ale tylko zjeby nie sa w stanie zrozumiec ze ludzie sa rozni.
Dla wiekszosci kazdy kto jezdzi na jakimkolwiek sprzecie to juz dawca i pojeb.... troche mi was zal.
Dla wiekszosci kazdy kto jezdzi na jakimkolwiek sprzecie to juz dawca i pojeb.... troche mi was zal.

a ja lubie motocykle i w sumie jak Was tak słucham to wszyscy mogliby nie mieć ich i ja bym miał ten jeden na świecie
zjeb to zjeb czy będzie na pieszo czy motorem czy na spadochronie zawsze cos sp🤬oli przez te swoje 80 lat zycia