Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
konto usunięte 2012-12-08, 20:33
Dawaj.
Zgłoś
Lopez 2012-12-08, 20:33 4
dej wincyj
Zgłoś
marcinsud 2012-12-08, 20:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 20:37 1
Normalnie dzieła sztuki
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 21:38 1
pewnie strasznie wygodne te siodełka...
Zgłoś
Solho 2012-12-08, 22:06 1
@Up
To ma ladnie wygladac a nie byc wygodne ,cos jak damskie buty :d
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-08, 23:17
da się popełnić dzieło?
Zgłoś
pkh 2012-12-09, 0:22
wolę takie motocykle którymi da się jeździć
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-09, 10:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcinsud 2012-12-09, 17:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-09, 20:09
A ja pohejtuje . Robilem obliczenia dla jednego z warsztatow motocyklowych, gdzie spawaja takie kosmiczne ramy motocyklowe i jesli chodzi o wyglad to wszystko ladnie pieknie wyglada. Jesli chodzi o racjonalne rozlozenie naprezen w ramie, to ci artysci nie maja pojecia co robia, w efekcie 80% grubych rur i blach prawie wcale nie pracuje podczas przenoszenia obciazen, a inne sa wytezone do granicy dopuszczalnych naprezen. Co to znaczy? Rama jest 3x ciezsza niz moglaby byc, koszty materialow kilkukrotnie za wysokie, no ale koniec koncow jakims fartem trafili "na oko" ze rama jest bezpieczna
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-09, 20:28
Zgłoś
mireczek90 2012-12-09, 20:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-09, 20:43 5
Niedawno jak wychodziłam z pracy, zobaczyłam takie oto cudo. Motocykl wzbudzał niemałą sensację, dużo osób robiło zdjęcia. Też parę cyknęłam i się z wami podzielę. Chciałam nawet poczekać na właściciela i dowiedzieć sie szczegółów (pojemność, czy robił sam, czy na zamówienie, ogólnych danych), ale ten niestety długo nie wychodził z banku, a mi się trochę spieszyło, więc nie wiem nic o tym sprzęcie.

Jakość nie jest powalająca, ale co się dziwić telefonom LG
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem