👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to musiało być zderzenie z rzeczywistością dla gościa w sensie: ale jak to?!! to tu nie ma niewidzialnych ścian ani skryptów, które mnie postawią znowu na trase?!

Pieczara666 napisał/a:
to musiało być zderzenie z rzeczywistością dla gościa w sensie: ale jak to?!! to tu nie ma niewidzialnych ścian ani skryptów, które mnie postawią znowu na trase?!
Matka wie, że ćpiesz?

@up all nie spinajcie się tak bo wam zwieracze pójdą.
Koleś dał nura i tyle
Koleś dał nura i tyle
@rockface123
Ty na tym filmie jesteś, że się tak spiąłeś? Oddechnij głęboko, piwko se walnij, spokojnie.
Ty na tym filmie jesteś, że się tak spiąłeś? Oddechnij głęboko, piwko se walnij, spokojnie.

@up Given ma rację, moto stawia się do góry kołami, wypompowuje wodę przez otwór od świecy, suszy filtr powietrza mi po jakimś czasie można jeździć dalej
polecam obejrzenia kilku filmików z takich akcji ratunkowych"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie