📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

No cóż. Ja tu widzę mnóstwo wykroczeń Pana motocyklisty. Na szczęście niski wymiar kary bo chyba tylko potłuczona dupa. Posiadanie motocykla, który jest węższy od innych pojazdów nie uprawnia do bezustannych zmian pasa ruchu (bez kierunkowskazu) w dodatku przy dużej prędkości.

tam nawet korka nie było
ps. Jakby jechał normalnie to by nic nie było
100% wina rurek na mopliku

ps. Jakby jechał normalnie to by nic nie było

Nie widać po rejestracjach w jakim to kraju ale np. we Francji jazda po autostradzie wygląda tak jak na tym filmiku, że jak jedziesz skrajnym lewym pasem to przytulasz się na maxa do lewej i między lewym pasem a tym po Twojej prawej zapierniczają na motorach na światłach awaryjnych i jak spowodujesz kolizję zajeżdżając drogę to jest to Twoja wina. Ale to żabolandia, troszkę inna kultura jazdy...

UWAGA!!! Jestem internetowym Ekspertem! Winę w tym wydarzeniu ponosi kierowca pojazdu B (motocykla), gdyż kierowca pojazdu A (osobówki) zmienił pas ruchu. Czynność ta została dokonana. A kierowca pojazdu A nie zachował odstępu od prawidłowo już jadącego pojazdu osobowego i spowodował wypadek. Pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie