👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aleksan.Dra-mal napisał/a:
Śpiący królewicz
Jemu już pocałunek księżniczki nie pomoże ino pewnie zaliczył pocałunek śmierci

Tak mam ponad 18 lat
odechciało mi się pisać
Tak tak Tak razy 10000 jestem pelnoletni
odechciało mi się pisać
Tak tak Tak razy 10000 jestem pelnoletni
Ten z tel w ręku miał lepsze ujęcie. Szkoda że nie Tir to by też zaliczył zginą.
ślepi, zadufani w siebie użytkownicy dróg...
Człowieku, czy ty chociaż podstawówkę skończyłeś?
Zpider napisał/a:
gdzie widzisz błąd? możesz go wskazać?
Zpider napisał/a:
To jest ziutek, który utknął w rozwoju na poziomie dwulatka. Czasem jeszcze o sobie pisze w 3 osobie
liczby pojedynczej, więc z tą podstawówka to przesadziłeś. Dopiero będzie to przerabial za parę lat.
Halman napisał/a:
gdzie widzisz błąd? możesz go wskazać?
Ręce opadają.
motorcycleman napisał/a:
Ręce opadają.
a ty możesz napisać gdzie jest błąd? czy kiep zgaszony?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie