Zimna krew
A jak wiadomo, najlepiej trzymać organy do przeszczepu w chłodzie.

podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
i c🤬j teoria "patrz w lusterka" gówno się ma do rzeczywistości i kretynów na drodze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

davidoff napisał/a:
bo byłby hard
Kiedy ostatni raz byłeś na hardzie?

@up
Jak by się rozj🤬 z takiej perspektywy kamery to i tak pewnie chyj by było widać więc można by było wrzucić
Jak by się rozj🤬 z takiej perspektywy kamery to i tak pewnie chyj by było widać więc można by było wrzucić

Heh miałem też wrzucać ten filmik ale stwierdziłem, że musi się bardziej postarać żeby wskoczyć na Sadola. Chociaż respect za zimną krew i refleks ale umówmy się- nie o to tu chodziło
Kto wie, może któregoś dnia zasłuży nawet na Harda :] Pożyjemy zobaczymy.....
Btw. nie chce się wcinać w kłótnie ale tak odnoście tego ssania z cyca to różni ludzie różnie mogą to odbierać....
DOWÓD:
Źródło: sadistic.pl/galeria/12457/mleko-od-matki

Kto wie, może któregoś dnia zasłuży nawet na Harda :] Pożyjemy zobaczymy.....
Btw. nie chce się wcinać w kłótnie ale tak odnoście tego ssania z cyca to różni ludzie różnie mogą to odbierać....
DOWÓD:

Źródło: sadistic.pl/galeria/12457/mleko-od-matki
"Szkoda, że któryś z kierowców nie spanikował bo byłby hard
"
no nie bardzo to pochwalam, co innego oglądać a co innego życzyć komukolwiek harda, więc dla przekory roz🤬b się, będziemy mieli HARDA

no nie bardzo to pochwalam, co innego oglądać a co innego życzyć komukolwiek harda, więc dla przekory roz🤬b się, będziemy mieli HARDA
podpis użytkownika
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"