📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:31

@Voltron, umrzyj ;| Przez takich debili wszyscy uważaja motocyklistów za bezmózgich dawców. Pewnie nawet nie wiesz co to lewa w górę bo jesteś pozerem. Zdychaj!

powinni wprowadzic kategoryczny zakaz motocykli na polskich drogach,

Spoko, motocyklista uderzył w lusterko bo kozaczył. Kierowca samochodu umyślnie zajechał motocykliście drogę i doprowadził do kolizji (stłuczki), zobaczył kamerkę albo ochłonął i sobie poszedł. W żadnym kodeksie niema że motocyklista jest najważniejszy, niema też nic o kolizjach w rewanżu czy obronie przez atak
@up dobra wiem "niema" to osoba niema. Miało być "nie ma" - sorry.

@up dobra wiem "niema" to osoba niema. Miało być "nie ma" - sorry.

kierowca i motocyklista jak i parę aut z przeciwka jechało na poje po torach gdzie nie powinno ich być

I tak ruski z kulturą wytłumaczył mu podniesionym głosem, że źle zrobił. Zresztą tamten wiedział bo nic nie powiedział.
Nie poszedł tylko auto oglądał czy jeszcze czegoś nie uszkodził.
L0b0 napisał/a:
Spoko, motocyklista uderzył w lusterko bo kozaczył. Kierowca samochodu umyślnie zajechał motocykliście drogę i doprowadził do kolizji (stłuczki), zobaczył kamerkę albo ochłonął i sobie poszedł. W żadnym kodeksie niema że motocyklista jest najważniejszy, niema też nic o kolizjach w rewanżu czy obronie przez atak
![]()
@up dobra wiem "niema" to osoba niema. Miało być "nie ma" - sorry.![]()
Nie poszedł tylko auto oglądał czy jeszcze czegoś nie uszkodził.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie