Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lesiot 2009-06-23, 17:15 1
No głupi jakiś... bezbronną sarnę trafił... do pierdla go...
Zgłoś
~Angel 2009-06-23, 20:19 1
i dobrze mu tak, mam nadzieje ze go sprawiedliwie rozdzielili potrzebującym

podpis użytkownika

Zgłoś
yarzapp 2009-06-23, 21:28 1
kolejny dawca

podpis użytkownika

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
matex34 2009-06-23, 23:01 12
Sorry ale musze to napisac - jestescie poj🤬i. Czy on jechal z jakas zawrotna predkoscią ? Czy to jego wina, ze mu sarna wyskoczyła ? Tak samo mogła by wyskoczyc pod samochód. Jedyny szkopuł w tym, ze w samochodzie strefa zgniotu konczy sie powiedzmy na slinku, a w motocyklu na odziezy ochronnej. Tak mnie denerwuje okreselanie motocyklistow dawcami ze to szok. Przede wszystkim motocyklista po smiertelnym wypadku na 99% nie bedzie dawcą bo z jego narządu sie kisiel zrobił. Bo niestety wsrod motocyklistow są pojeby - było tu takie foto kiedys "Stop pojebom na motorach". I tu trzeba się zgodzic. Ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora. Dostaniecie kiedys po lusterku za wymuszenie to sie moze wreszcie ockniecie. Wybaczcie ale sam jezdze na 2oo a do tego jestem po kilku %% . Z pokorą przyjmuje ew. ostrzezenie
Pozdro sadysci
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-24, 14:40 1
chyba remis 1-1
Zgłoś
~Angel 2009-06-24, 19:36 1
matex34 napisał/a:

Sorry ale musze to napisac - jestescie poj🤬i. Czy on jechal z jakas zawrotna predkoscią ? Czy to jego wina, ze mu sarna wyskoczyła ? Tak samo mogła by wyskoczyc pod samochód. Jedyny szkopuł w tym, ze w samochodzie strefa zgniotu konczy sie powiedzmy na slinku, a w motocyklu na odziezy ochronnej. Tak mnie denerwuje okreselanie motocyklistow dawcami ze to szok. Przede wszystkim motocyklista po smiertelnym wypadku na 99% nie bedzie dawcą bo z jego narządu sie kisiel zrobił. Bo niestety wsrod motocyklistow są pojeby - było tu takie foto kiedys "Stop pojebom na motorach". I tu trzeba się zgodzic. Ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora. Dostaniecie kiedys po lusterku za wymuszenie to sie moze wreszcie ockniecie. Wybaczcie ale sam jezdze na 2oo a do tego jestem po kilku %% . Z pokorą przyjmuje ew. ostrzezenie
Pozdro sadysci

dupisz jak woda po sledziach, przesiadz się lepiej na SŁOIK!

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-24, 22:31 1
jak to jest sarna to redd's nie jest piwem
Zgłoś
Skolopendromorf 2011-06-14, 0:50 1
warzywami to wy jestescie przed kompem....
Zgłoś