"Wypadek Paderewskiego". Zmartwychwstał?
Ignacy Paderewski zmartwychwstał, a Janek Wiśniewski padł.
Wrocław...
@51.1137786,17.0906295,3a,75y,169.84h,93.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1scNgrnANF0B0fizMS7y8C1w!2e0!7i13312!8i6656
Na tym skrzyżowaniu jakiś czas temu co chwila zmieniali pierwszeństwo, i w sumie to jak ostatnio tamtędy jechałem główna droga szła tak jak jechało auto. Nie żebym bronił ślepych debili nie patrzących na znaki, nie zlinczujcie mnie.

A ktoś w okularach może podejść pod kategorie „ślepego”?
Jeszcze zdąży oślepnąć, ale ważne, że tak kocha dzieci

Pewnie mógł byś bana dostać jeśli to o polityce było by niewygodne.

Potwierdzam, jestem motorniczym w Gdańsku i powiem Wam tyle : na 8h pracy zazwyczaj minimum ze trzy osoby wymuszą pierwszeństwo, z czego jedna tak, że muszę hamować hamulcami awaryjnymi i wtedy prawa fizyki organizują zbiórkę pasażerów pod kabiną. Jedziesz 70km/h, tramwaj 42,5 tony, z bydłem prawie 60 ton. Typ ZATRZYMUJE się przed przejazdem, stoi stoi, patrzy mi w oczy.... i nagle stwierdza, że zdąży! No i owszem zdążył, zabrakło metra. Typ miał farta, że zacząłem praktycznie od razu hamować, bo coś mi w nim nie grało, a by był zajebisty materiał na harda.
Jak tak, to zamontuj kamerkę i nie hamuj. Będzie więcej dobrego materiału na harda.
Jeszcze zdąży oślepnąć, ale ważne, że tak kocha dzieci
Kocha, kocha… jak by jutra miało nie być.

Kocha, kocha…
Najbardziej to kochał jego nieżyjący mocodawca.
Król tej pedofilskiej mafii.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie