Kolega na YZF-R6 jechał na kole, a drugi kolega na ZX-10R podjechał tuż za jego ogon. Gdy ten na Yamasze opadł na dwa koła, odpuścił gaz i zaczął zwalniać. Niestety gość na Kawie tego nie zauważył… A może facet na R6 nie powinien zwalniać, skoro miał za sobą kolegę?
źródło:
motormania.com.pl/
Konto usunięte
2015-01-17, 2:35
Dzięki za opis , nie muszę oglądać filmiku.
>A może facet na R6 nie powinien zwalniać, skoro miał za sobą kolegę?
Ja tam się nie znam, ale wydaje mi się, że powinien jechać na dwóch kołach, a nie odp🤬lać cyrki na drodze publicznej. Chciał się popisać, a wyszło jak wyszło. Drugi też tępy. Mógł jeszcze bliżej podjechać.
Konto usunięte
2015-01-17, 2:57
@BamboJambo
niektórzy lubią czytać książki, a inni oglądać filmy
Było patrzeć w lusterka. Motocykliści są wszędzie!
Konto usunięte
2015-01-17, 3:29
Zaspał no tyle, co tu dużo gadać. Sprzęt poskładać i heja dalej gumować

Szczęscie, że to nie polska droga bo by takie koziołki byly że z Kawki została by tylko rama...
Doszło do momentu gdzie oni sami się eliminują. Nawet dam za to piwo.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2015-01-17, 3:55
Niestety, prawdopodobnie przeżył.
dla mnie teraz wyrażenie "zasięg na jednym baku" przybrało trochę inne znaczenie... chyba z 600 m zrobił
Gdzie można się zgłosić do kolejki po nerki "kolegów"?
Ładny szlif, mam nadzieje że wszystko O.Ka !
po prostu nie patrzyl w lusterka!
a tak powaznie no to k🤬a jak motocyklisci nie potrafia obliczyc odleglosci i na czas wychamowac to jak ma to zdorbic dziad ktory w zyciu jezdzil tylko fiatem uno? gruby c🤬j w dupe wszystkim motocyklistom ktorzy krytykuje posiadaczy aut za ich jazde, sami jestescie duzo gorsi
Konto usunięte
2015-01-17, 13:22

Dobrze, że tir za nim nie śmigał.
Takie z was eksperty, a k🤬a każdy idiota wie, że się nie zap🤬la w jednej linii za kimś...
Konto usunięte
2015-01-17, 15:40
moze jakiejs rodzinie wlasnie spelnilo sie szczescie i dostana upragnione nerki dla bliskiej osoby...