W stanach to k🤬a fenomen na skalę zachodniego świata jak jeżdżą... 4 pasy... oba lewe zaj🤬e a prawe puste...
Niby u nas podobnie bo o dziwo prawym najszybciej się jedzie ale tam co film to k🤬a skrajny lewy 61mph, lewy 60.5mph, prawy 70mph, skrajny prawy 80mph...
K🤬a poj🤬e.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niby u nas podobnie bo o dziwo prawym najszybciej się jedzie ale tam co film to k🤬a skrajny lewy 61mph, lewy 60.5mph, prawy 70mph, skrajny prawy 80mph...
K🤬a poj🤬e.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
bmw to nie szkoda a ten na motocyklu to też "motocyklista". Bez rękawiczek i pewnie bez koszulki, w shortach i japonkach.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
za rozj🤬y burakowóz zawsze browar!
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Myślałem że wygra jakieś dziecko czekajace na nerke ale niestety.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wreszcie dwóch moich ulubionych uczestników ruchu na jednym filmie. Motop🤬da i woźnica BMW
Jebłem. Czym ten matoł musiałby jechać, żeby się nie rozj🤬 jak 4 laczki to za mało aby się na drodze utrzymać.

Tylny napęd nie wybacza,a do tego w b EmiEE tam chyba ESP można wyłączyć