Policja poszukuje motocyklisty, który 3 maja przed godz. 16.00, podczas Zagłębiowskiej Masy Krytycznej w Dąbrowie Górniczej, potrącił policjanta zabezpieczającego przejazd rowerzystów.Widocznie motocyklista miał coś za ,,uszami'' skoro poszedł jak strzała.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
jak mnie wqrwiaja te pedały na scigaczach. sezon sie zaczal i juz halas robia po ulicach
Prosze zauważyć że każdej ucieczki przed policją dopisywany jest zarzut "potrącenia funkcjonariusza" lub "próby przejechania policjanta". Po prostu sama ucieczka jest ustawowo zbyt łagodnie karana więc policja automatycznie dopisuje więcej zarzutów żeby uciekający dotkliwiej odczuł ucieczke.
A żeby nie przynudzać pokazuje jak powinno wyglądać prawidłowe zatrzymanie:
A żeby nie przynudzać pokazuje jak powinno wyglądać prawidłowe zatrzymanie:
Ho ho, ale przedwakacyjny wysyp dzieci hwdp na portalu. Z przyrki zagrożenie zaliczone to można się wozić po ynternetach?
Jakiem trzeba być debilem żeby próbować zatrzymać motor ? Przecież to ma taką moc że jak ten koleś by odkręcił na maksa to nasz bohater by poleciał jeszcze z 20m.
@up strzępisz ryja, pisząc o tym, że szkoda strzępić ryja. ból dupy musisz mieć niesamowity
powinno być @2up
powinno być @2up
dashadow napisał/a:
@up strzępisz ryja, pisząc o tym, że szkoda strzępić ryja. ból dupy musisz mieć niesamowity
powinno być @2up
i na Ciebie też mi szkoda strzępić ryja lumpie
KRIZTOFER napisał/a:
Up
Z kad tyle w tobie agresji ?
Jesteś tym nieszczęsnym milicjantem z filmiku?
Nie wiem kim on jest, ale ty jesteś po prostu debilem. Jak można napisać coś takiego? Serio masz 31 lat, czy 10?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie