Policja poszukuje motocyklisty, który 3 maja przed godz. 16.00, podczas Zagłębiowskiej Masy Krytycznej w Dąbrowie Górniczej, potrącił policjanta zabezpieczającego przejazd rowerzystów.Widocznie motocyklista miał coś za ,,uszami'' skoro poszedł jak strzała.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-05-06, 17:55
@up ja nie mam tego problemu, bo nie odwiedzam interii
kurde szkoda, że nie dali powtórki bo za pierwszym razem nie zauważyłem.
Nie potracił policjanta tylko ten typ nie potrzebnie go złapał za motocykl wina policjanta skad mial wiedziec jak mijał go ze on zlapie go za motocykl przy tej mocy to nawet nie poczuł ze ktos go zlapal i dlatego pojechał dalej nie wiedząc o tej sytuacji co przyklada sie na to ze nie uciekl z miejscca za spowodowanie zagrozenia w ruchu ladowym proponuje 6 pkt i 250 zl dla pana policjanta
zgadzam sie z przedmowcami, bezpańskie psy czy PAŃSTWOWE nie powinny się pałętać po drodze publicznej!
I tak go nie znajdą. Po co się przejmować
konto usunięte
2017-05-07, 3:03
ten pies chciał mu wskoczyć na siedzenie
Up
Z kad tyle w tobie agresji ?
Jesteś tym nieszczęsnym milicjantem z filmiku?
konto usunięte
2017-05-07, 10:15
Ale obrońców moturzystów tutaj, niestety wina jest po stronie motorzusty. Miał czekać grzecznie, no ale przecież jest kozakiem na maszynce to co on czekać będzie. Beknie teraz mocno i slusznie.
konto usunięte
2017-05-07, 10:23