Nie dodam raczej nic nowego do dyskusji o samym wypadku, lecz oczywiście jedna głupia c🤬a zostawiła swoje auto na wewnętrznym (szybszym) pasie. I to oczywiście babsko

Dragonov napisał/a:
Czyżby ktoś nie spojrzał w lusterka?
![]()
bo nie spojrzał?
gosc zanim wlaczyl kierunek to jzu byl na drugim pasie najglupsza rzecz jaka mozna zrobic w korku
jadac autem w korku zawsze odpalam kierunek i powoli zmieniam wtedy kazdy ma czas na zaregowanie w tym motocyklisci
jadac autem w korku zawsze odpalam kierunek i powoli zmieniam wtedy kazdy ma czas na zaregowanie w tym motocyklisci
walker3d napisał/a:
jaka wina auta ?wrzucił kierunek przy zmianie pasa ? wrzucił , a motocyklista powinien zając albo alewy albo prawy pas ruchu i nim podąrzac a jechanie pomiędzy jest nielegalne , ale to tylko tempi angole i wcale mi nie żal żyje tu od wielu lat i już się na debilizm na autostradach napatrzałem
nooo k🤬a prosze Cie

RmX następny

nic tylko chce się krzyczeć JAPIERDOOOOOLE!!
nie mam moto, ale za takiego na dwóch siedzieć nie mam zamiaru więc trzeba być niestety czujnym 2x bardziej, pozdro
walker3d napisał/a:
jaka wina auta ?wrzucił kierunek przy zmianie pasa ? wrzucił , a motocyklista powinien zając albo alewy albo prawy pas ruchu i nim podąrzac a jechanie pomiędzy jest nielegalne , ale to tylko tempi angole i wcale mi nie żal żyje tu od wielu lat i już się na debilizm na autostradach napatrzałem
A na c🤬j komu twój kierunkowskaz w trakcie wykonywania manewru?? Wtedy to i bez kierunkowskazu widać, że zmieniasz pas. Kiedy tacy debile się nauczą, że kierunkowskaz używa się PRZED ROZPOCZĘCIEM manewru. Potem to sobie go możesz w dupę wsadzić! Ten idiota nie dość, że nie sygnalizował manewru to jeszcze kierunkowskaz wrzucił jak już zaczął skręcać. Kompletne sp🤬olenie umysłowe.