Wina auta ale motop🤬duś mógł nie zap🤬lać tak w korku.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
za ucieczke z miejsca wypadku powinien byc dozgonny zakaz prowadzenia pojazdow
4x4offroad napisał/a:
@up
oooo, już jeden jest z małym pindolem![]()
Taki komentarz od kogoś o nicku 4x4offroad - bezcenne

Jakby nie auto które skręciło to i tak by przypierniczył w inne auto
podpis użytkownika
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Jadąc w korku motorem spodziewam się że ktoś może nagle zmienić pas ruchu ,dla mnie to logiczne,ale nie którym myślenie sprawia ból.
podpis użytkownika
fajnie bylo
Pościg mam nadzieję udany. Poza tym zgadzam się ze zdaniem, że nie ma mocy na zap🤬lające motory. Sam miałem sytuację, kiedy nic nie widziałem w bocznym, a sk🤬ix przy wyprzedzaniu pojawił się znikąd. Wk🤬iające to jest. Całe szczęście wróciłem na swój pas, a ten pop🤬lił w pierot! Najlepsze są oczywiście naklejki, że oni są wszędzie.... Tak wiem, up🤬lą znienacka, jak komar w lipcowy wieczór. Ich bym też up🤬lił, żebym nie musiał iść siedzieć.
jaka wina auta ?wrzucił kierunek przy zmianie pasa ? wrzucił , a motocyklista powinien zając albo alewy albo prawy pas ruchu i nim podąrzac a jechanie pomiędzy jest nielegalne , ale to tylko tempi angole i wcale mi nie żal żyje tu od wielu lat i już się na debilizm na autostradach napatrzałem
Rinko napisał/a:
Taki komentarz od kogoś o nicku 4x4offroad - bezcenne![]()
co w tym dziwnego? jeździłem w terenie, i sportowymi autami, na mo to też jeżdżę... gdy zakładałem konto na topie był teren, mam nadzieję że zrozumiałeś bezcenny człowieku

podpis użytkownika
emprojekt.info.pl/