No bo kto by nie chciał jechać do ślubu w towarzystwie dziesiątek tak zajebistych maszyn
najwazniejsze, ze pan mlody wreszcie zar🤬a. jesli panna mloda rownie uczciwa, to do tego dziewice!
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Kierowca bmw za robienie tych min powinien dostać wp🤬l.
Konto usunięte
2013-06-01, 18:57
A tak w ogóle to panna młoda fajna dupa z twarzy
Że też nikt z was tego tu jeszcze nie napisał...
Konto usunięte
2013-06-01, 18:57
A co on jest k🤬a.... Robocop ?
Konto usunięte
2013-06-01, 19:01
Lil Wayne - Right Above It feat. Drake macie tu tytuł, pierwszej piosenki
Konto usunięte
2013-06-01, 19:01
co to ma być? po małpce na kask? słabo w c🤬j
djoshin napisał/a:
my będziemy wypożyczać do ślubu:dla mnie gallardo cabrio i aston martin one-77 cabrio dla niej osobno pod kościół i na sale cena za 4 godziny wypożyczenia to 3 tysie
Pomarzyć fajna rzecz, tylko, żeby mama Cię nie obudziła z tekstem "Synku czas do szkoły"
Ja bym nie chciał, w ogóle nie jarają mnie motocykle, może poza amerykańskimi czoperami. zdecydowanie bardziej wolę wielkie ciężarówki
ładnie ktoś nas skopiował

nawet muzyka ta sama. Wymyślcie coś swojego?
Jaka padaka. Można się jarać motocyklami, ale taka szopka to na zlot, a nie przy okazji ślubu. Nie ma piwka.
Konto usunięte
2013-06-01, 21:01
Popieram kolegę wyżej
Fani motocykli nigdy nie stracą okazji do legalnego zablokowania ulic i jak najgłośniejszego nak🤬iania swoimi dwoma kółkami wszystkim wokoło. Szopki to na zlot, samą eskortę kumpli dałoby się też zrobić kulturalnie.
Konto usunięte
2013-06-01, 21:05
@Manhunt661 - Preferujesz rurki?
Konto usunięte
2013-06-01, 21:36
od 4min w kawałku nawija PIKEJ
Albo się żenię, albo urządzam zlot.
Nie podoba mi się.
Konto usunięte
2013-06-01, 21:48
A tam p🤬licie co niektórzy!
K🤬a chłopaki pojechali zrobić oprawę kumplowi, za swoje zatankowali, swoją gumę zjarali, do tego szczere życzenia!
To się nazywają koledzy!