Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kupus 2024-09-21, 23:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janiestad666 2024-09-21, 23:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pieszczoch25 2024-09-22, 2:25
Zgłoś
Polak_mały 2024-09-22, 5:43
Zgłoś
jazeck 2024-09-22, 5:51 2
No.... okolice NOWEGO SĄCZA...!!! Ja unikam jak mogę tych okolic, jak byłem zawsze jakiś przypał, prawka tam mają z CIUPACIUPSUF, milicja chyba TEŻ CIUPACIUPSÓW mieli od LODZIARNI dostali za dużo...!!!. Nie ważne czym się poruszam - zawsze jakaś akcja, często ZA NIC, bo obcy....!!! Omijam dla świętego spokoju od kilku lat!!! Dziwię się że prokuratura .... nie nie dziwię się, zdażyło mi się zagrać imprezę dla tych Świń. Najgorsza impreza jaką zagrałem przez 14 lat doświadczenia, mega bydło! Tam jest jakieś zagłębie nad którym być może nadal nie ma kontroli, jak w sprawie z p. K. Komendą.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-09-22, 6:45 2
Zgłoś
M883 2024-09-22, 6:59 1
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-09-22, 7:23
M883 napisał/a:

Jeśli nie przekracasz ciąglej, możesz tak robić. Jedyny błąd motocyklisty, to brak ograniczonego zaufania na skrzyżowaniu.

Ok. masz motor to po co stać w korkach, ale to nie znaczy, że możesz być zwykłym dupkiem który zajeżdża drogę. A ile to razy musiałem po heblach dać bo mi jakiś ogier mi przed maskę się wpiepszył. Kultura na drodze obowiązuje wszystkich.
Zgłoś
P4GER 2024-09-22, 7:32 1
Zgłoś
turor 2024-09-22, 8:24
juderaus napisał/a:

Ale on omijał, nie wyprzedzał.

Jakby zmieścił się w pasie to by omijał, najechał pod koniec na ciągłą linię czyli wyprzedzał na zakazie.
Zgłoś
Syropzczosnku 2024-09-22, 9:08 1
Zgłoś
juderaus 2024-09-22, 12:28 1
turor napisał/a:

Jakby zmieścił się w pasie to by omijał, najechał pod koniec na ciągłą linię czyli wyprzedzał na zakazie.

Wyprzedza się wtedy gdy pojazdy są w ruchu, tutaj pojazdy stały więc twój wywód jest z dupy.
Zgłoś
kupus 2024-09-22, 12:28
@Polak_mały: oho, wyczuwam ból dupy motop🤬deusza 🤣
Zgłoś
bartini6 2024-09-22, 12:51
Ah te gówniarze na ich popierdółkach...
Zgłoś
Polak_mały 2024-09-22, 13:06 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem