📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No.... okolice NOWEGO SĄCZA...!!! Ja unikam jak mogę tych okolic, jak byłem zawsze jakiś przypał, prawka tam mają z CIUPACIUPSUF, milicja chyba TEŻ CIUPACIUPSÓW mieli od LODZIARNI dostali za dużo...!!!. Nie ważne czym się poruszam - zawsze jakaś akcja, często ZA NIC, bo obcy....!!! Omijam dla świętego spokoju od kilku lat!!! Dziwię się że prokuratura .... nie nie dziwię się, zdażyło mi się zagrać imprezę dla tych Świń. Najgorsza impreza jaką zagrałem przez 14 lat doświadczenia, mega bydło! Tam jest jakieś zagłębie nad którym być może nadal nie ma kontroli, jak w sprawie z p. K. Komendą.
M883 napisał/a:
Jeśli nie przekracasz ciąglej, możesz tak robić. Jedyny błąd motocyklisty, to brak ograniczonego zaufania na skrzyżowaniu.
Ok. masz motor to po co stać w korkach, ale to nie znaczy, że możesz być zwykłym dupkiem który zajeżdża drogę. A ile to razy musiałem po heblach dać bo mi jakiś ogier mi przed maskę się wpiepszył. Kultura na drodze obowiązuje wszystkich.
juderaus napisał/a:
Ale on omijał, nie wyprzedzał.
Jakby zmieścił się w pasie to by omijał, najechał pod koniec na ciągłą linię czyli wyprzedzał na zakazie.
turor napisał/a:
Jakby zmieścił się w pasie to by omijał, najechał pod koniec na ciągłą linię czyli wyprzedzał na zakazie.
Wyprzedza się wtedy gdy pojazdy są w ruchu, tutaj pojazdy stały więc twój wywód jest z dupy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie