👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KuBuX napisał/a:
Juz myslalem ze mu sie nie uda...
A ja że przyjebie w ten kontener. Niedosyt zawsze jest.
Się nie wyjebiesz, się nie nauczysz
Dlatego nie latam na kole, szkoda mi moto zgruzować... chyba, że sobie psa typowo przerobionego do stuntu kupie :p

podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
też sobie miejsce wybrał...za nim był kanał, przed nim kanał miedzy nimi kontener, a ten c🤬j musiał ładnie w trawkę się wpasować. Eh, może następnym razem...
draxidox napisał/a:
Się nie wyjebiesz, się nie nauczysz Dlatego nie latam na kole, szkoda mi moto zgruzować... chyba, że sobie psa typowo przerobionego do stuntu kupie :p
C🤬j nas to obchodzi.
Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.
Prof._Kot_Budd napisał/a:
C🤬j nas to obchodzi.
Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.
Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
draxidox napisał/a:
Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.
Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?
Prof._Kot_Budd napisał/a:
Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?
No i pudło jak twój stary gdy próbował cię wyrzeźbić miękkim c🤬jem. Mam pełny, nieprzelotowy duży komin który spełnia normę 96 db przy 5500obr tak jak homologacja przewiduje. Latam po torze w Poznaniu gdzie również obowiązuje limit głośności i lecąc nawet na pełnym ogniu przez rejon dynamicznego pomiaru głośności nigdy nie miałem problemu z głośnością wydechu.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie