podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Juz myslalem ze mu sie nie uda...
A ja że przyjebie w ten kontener. Niedosyt zawsze jest.

podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Się nie wyjebiesz, się nie nauczysz Dlatego nie latam na kole, szkoda mi moto zgruzować... chyba, że sobie psa typowo przerobionego do stuntu kupie :p
C🤬j nas to obchodzi.
Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.C🤬j nas to obchodzi.
Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.
Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.
Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?
No i pudło jak twój stary gdy próbował cię wyrzeźbić miękkim c🤬jem. Mam pełny, nieprzelotowy duży komin który spełnia normę 96 db przy 5500obr tak jak homologacja przewiduje. Latam po torze w Poznaniu gdzie również obowiązuje limit głośności i lecąc nawet na pełnym ogniu przez rejon dynamicznego pomiaru głośności nigdy nie miałem problemu z głośnością wydechu.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.