Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KuBuX 2025-02-06, 8:31
Juz myslalem ze mu sie nie uda...
Zgłoś
juderaus 2025-02-06, 9:09
W końcu się nauczy.
Zgłoś
żmij 2025-02-06, 9:09 1

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Pedator 2025-02-06, 9:10 1
KuBuX napisał/a:

Juz myslalem ze mu sie nie uda...

A ja że przyjebie w ten kontener. Niedosyt zawsze jest.
Zgłoś
draxidox 2025-02-06, 10:11 7
Się nie wyjebiesz, się nie nauczysz Dlatego nie latam na kole, szkoda mi moto zgruzować... chyba, że sobie psa typowo przerobionego do stuntu kupie :p

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
WKND 2025-02-06, 10:44 1
też sobie miejsce wybrał...za nim był kanał, przed nim kanał miedzy nimi kontener, a ten c🤬j musiał ładnie w trawkę się wpasować. Eh, może następnym razem...

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2025-02-06, 12:37 1
draxidox napisał/a:

Się nie wyjebiesz, się nie nauczysz Dlatego nie latam na kole, szkoda mi moto zgruzować... chyba, że sobie psa typowo przerobionego do stuntu kupie :p

C🤬j nas to obchodzi.

Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
draxidox 2025-02-06, 12:42 2
Prof._Kot_Budd napisał/a:

C🤬j nas to obchodzi.
Mam nadzieję, że zapłacił rolnikowi za zniszczone pole.

Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.

podpis użytkownika

Zgłoś
romek134 2025-02-06, 13:13
stanął mu, ale nie utrzymał erekcji
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2025-02-11, 9:24
draxidox napisał/a:

Musisz mieć często c🤬je w ryju skoro Cię one obchodzą.

Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
draxidox 2025-02-11, 11:40
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Problem z wami motop🤬ki jest taki sam jak z pedałami, moglibyście uprawiać swoje hobby i nikt by nie miał nic przeciwko, ale wy musicie na każdym kroku pokazywać jakie to z was cioty (motop🤬y znaczy) i wymagać od ludzi, żeby was 'podziwiali'. Tłumik pewnie masz rozwiercony, żeby nawet na sąsiedniej wsi słyszeli, że p🤬a jedzie ?

No i pudło jak twój stary gdy próbował cię wyrzeźbić miękkim c🤬jem. Mam pełny, nieprzelotowy duży komin który spełnia normę 96 db przy 5500obr tak jak homologacja przewiduje. Latam po torze w Poznaniu gdzie również obowiązuje limit głośności i lecąc nawet na pełnym ogniu przez rejon dynamicznego pomiaru głośności nigdy nie miałem problemu z głośnością wydechu.

podpis użytkownika

Zgłoś