👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zamiast zebrac jak najszybciej ten zlom to bedzie debil tarasowal przejazd
J🤬e kółko wzajemnej adoracji. Pewnie każdy znich ma instagrama, a w nim 100 zdjęć ze swojom maszynom. Bez motorów ci ludzie są jak LGBT bezmedialnej atencji, czyli zwykłymi wyrzutkami.

sam jesteś motop🤬da, jeździsz pewnie jakimś fiatem tipo 1.4 albo innym gównem i żal ci dupę ściska
niemamskarpet. napisał/a:
sam jesteś motop🤬da, jeździsz pewnie jakimś fiatem tipo 1.4 albo innym gównem i żal ci dupę ściska
odezwała sie motop🤬da. weź wyluzuj, na sadolu jesteś.

Mogliby chociaż k🤬a zjechać z drogi, a nie, jeden się wyp🤬olił i już cała wycieczka sobie robi piknik na pasie.
C🤬j, wybaczam. Co innego gdyby to był c🤬loza na kolarzówce w peletonie z przyjaciółmi,, oooo wtedy to bym darł łacha z jego popisów. A tak na marginesie dziś zaobserwowałem Pana, oczywiście ubiór stosowny obcisłe leginsy itp, jak pop🤬lał pedalakiem pasem awaryjny po drodze EKSPRESOWEJ. Takiej c🤬jozie tylko kij w szprychy i niech drze ryja po asfalcie.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Typowa motok🤬a i nic więcej, zero poszanowania dla takich. Ulica to nie plac zabaw i jeszcze torują ruch. Motocykliści przepraszają za takie motop🤬dy, też mamy z nimi wielki problem.
Co ty p🤬lisz? Gość na filmie to motop🤬da. W c🤬j ludzi potrafi jeździć motorem, a nie przekształca się w motop🤬dy. Taka cecha charakteru.
Jak większość ludzi na sadolu

Umiem_modować napisał/a:
J🤬e kółko wzajemnej adoracji. Pewnie każdy znich ma instagrama, a w nim 100 zdjęć ze swojom maszynom. Bez motorów ci ludzie są jak LGBT bezmedialnej atencji, czyli zwykłymi wyrzutkami.
Ten z kamerką ma nawet zajebiste futerko(widać na początku) więc tych związków LGBT jest więcej.
Tutaj się akurat zgodzę, ten gość to p🤬deczka bez doświadczenia...
Czy ja wiem, to że robią fotki i wstawiają w neta to nie świadczy że potrzebują atencji. Tak samo jak ty pewnie wstawiasz jakieś posty na fb czy coś w tym stylu to też potrzebujesz atencji ¯\_(ツ)_/¯
Umiem_modować napisał/a:
Czy ja wiem, to że robią fotki i wstawiają w neta to nie świadczy że potrzebują atencji. Tak samo jak ty pewnie wstawiasz jakieś posty na fb czy coś w tym stylu to też potrzebujesz atencji ¯\_(ツ)_/¯
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie