Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
Motop🤬dą być...
Komarzysta91 • 2024-05-30, 20:12
Przejechałem się x czasu temu świeżo po deszczu na ubłoconej drodze. Wybrałem się po piwo ale uznałem że jadę tylko po piwo 1km to się nie muszę ubierać w strój ochronny... Tak czy siak cieszę się że wyp🤬oliłem się przy jakichś 30km/h wtedy mi zaparowała szybka od kasku a ja głupi tuż przed zakrętem sobie ją poprawiałem
Zgłoś
masujbule23 2024-05-31, 6:07
jakies takie gejowskie te rany
Zgłoś
Payan 2024-05-31, 6:56 1
Ciesz się że żyjesz. Zawrotna prędkość, bo aż! 30km/h. Nielicznie z tego wychodzą,
Zgłoś
Sonal 2024-05-31, 7:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eFeN 2024-05-31, 8:09
Typowy przedstawiciel podludzi.
Nie dość, że głupi kaleka niepotrafiący jeździć, to jeszcze sam siebie motop🤬dą nazywa.
Żal.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-31, 8:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MariolaBezPindola 2024-05-31, 9:28
Zgłoś
Will70 2024-05-31, 12:09
Przy 30 na godzinę? Panie, pan jesteś miękkiej dupy. Ja orzy 100 km/h miałem mniejsze otarcia. Trzea było się toczyć a nie ryć. Też byłem w t-shircie i krótkich gaciach. Wyskoczyłem na chwilę odwieźć małolata na lekcje.
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-01, 11:11
Zgłoś
Rene_Typie 2025-01-02, 2:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem