Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-03-19, 19:42 3
Przyjechały z reklamacją naprawy hamulców.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Cezzar 2025-03-19, 19:47 1
Spróbuj się wbić poza kolejką gdzieś w Polsce to Cię zlinczują, a tam proszę bardzo, bez problemu
Zgłoś
Tomix93 2025-03-19, 21:31
I kto teraz będzie płacił za naprawę motorynki?
Zgłoś
sameshitman 2025-03-20, 2:44 4
Co wy macie z tymi "motop🤬dami"? Ja rozumiem te nasze p🤬deczki w skórach, ale tam? Przecież tych ludzi na auto nigdy stać nie będzie, jedyny środek transportu w zasięgu ich finansów.
Zgłoś
rokmix 2025-03-20, 3:26
Za takie coś powinny zostać wyr🤬ane.
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-20, 5:07 2
rokmix napisał/a:

Za takie coś powinny zostać wyr🤬ane.

Co ty chcesz im wynagrodzić potęcjalną szkodę? Lepca porządnego na ryj i koniec tematu

[ Dodano: 2025-03-20, 05:09 ]
sameshitman napisał/a:

Co wy macie z tymi "motop🤬dami"? Ja rozumiem te nasze p🤬deczki w skórach, ale tam? Przecież tych ludzi na auto nigdy stać nie będzie, jedyny środek transportu w zasięgu ich finansów.

Takie mamy tutaj standardy, na balecie mongolskim pewnie są inne
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-03-20, 15:14
sameshitman napisał/a:

To niech z buta pelzają skoro jeździć nie potrafią.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-20, 21:33
...ale bym się wk🤬ił gdyby jakieś tępe szmaty tak mi wjechały w robotę. Masakra.
Zgłoś