👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan se zniszczyl nowa opone a dzieci w afryce gloduja..
A niech gloduja dalej:D

Mają pieniądze to się bawią. W Polsce V8 możemy sobie złożyć z klocków LEGO (a bardziej COBI).
jest moc ...nie ma opony
sąsiad też takiego ma. prawie identyko. Polska - nie szwaby i nie hameryka.

sąsiad też takiego ma. prawie identyko. Polska - nie szwaby i nie hameryka.

Smieszne motocykle, silnik z corvetty
Z tego co pamiętam mają tylko dwa biegi

ee tam motorek bez sprzęgła i biegów to nie motorek tylko automatyczne gówienko na 2 kołach

...łapcie - o to chodzi z Boss Hoss !!
Tak - to jest kapela z Niemiec !
youtube.com/watch?v=5aQYGRs0phI
Tak - to jest kapela z Niemiec !
youtube.com/watch?v=5aQYGRs0phI
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie