📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I motocykliści i kierowcy samochodów są winni tak samo. Ci zapier*alają po 200 a tamci nie patrzą w lusterka, w jakiś sposób to się redukuje ale skoro w 2013 roku ma wejść przepis dotyczący możliwości zrobienia prawa jazdy na kat. A od 24 lat to niech i przy kat. B będzie tak samo. Założenie, że większość wypadków jest spowodowana przez motocyklistów to głupota, są też mało doświadczeni kierowcy.
Tak poza tym akcja w 3:19 mnie kompletnie rozje*ała.
Tak poza tym akcja w 3:19 mnie kompletnie rozje*ała.
Frajerzy jezdza na 2 kolkach to wiadomo ze kiedys musza sie obalic
Najlepiej w takim stylu jak w 2:23, za wolno jechal .
Idioty jedne motocyklisty!
Najlepiej w takim stylu jak w 2:23, za wolno jechal .
Idioty jedne motocyklisty!

gistlee napisał/a:
Pomyśl przy 200km/h przejeżdzasz 200m w 4sek
Przy 200km/h przejeżdżasz 200km w 1 godzinę
kieroshaw napisał/a:
Przy 200km/h przejeżdżasz 200km w 1 godzinę
św. Piotr już na Ciebie czeka

Jezus to lubi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie