Konto usunięte
2016-04-21, 12:56
Pod naczepę ciężarówki? Przecież on w nią tylko przywalił
Konto usunięte
2016-04-21, 13:52
Tytuł powinien brzmieć:
"Motorowerzysta PRAWIE wjechał pod naczepę ciężarówki".
A ja już miałem taką nadzieję na ciekawy filmik.
Konto usunięte
2016-04-21, 14:46
Takie patałachy psują opinie dobrym motocyklistom. Niestety taka prawda, znam wielu motocyklistów i tylko 1/10 jest normalnych.
Kierowca ciężarówki nawet nie poczuł, że mu się ktoś komarkiem od naczepy odbił xD
podpis użytkownika
Kupa <3
Powinno brzmieć :motórowerzysta przyp🤬olił w koło od naczepy
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Lata temu, gdy szczytem marzeń było posiadanie "Komara", wujek (wtedy młody chłopak) był świadkiem takiej sytuacji. Gość na wspomnianym Komarku "pędził" uliczką osiedlową jakieś 15km/h. Nagle pod koła wyszła mu starsza pani. Facet zatrzymał się i wydarł się do kobiety:
- Jak łazisz stara k🤬o? Nie widzisz, ze rozhulałem maszynę?
nerusss napisał/a:
Takie patałachy psują opinie dobrym motocyklistom.
Skuterzakom, a nie motocyklistom. Niech jeszcze rząd zniesie konieczność posiadania Prawa Jazdy na motocykle, to serwer Sadistica wybuchnie, tak szybko dział hard się rozrośnie.
I tak już możesz jeździć 125tką na prawko samochodowe. Ja z tego korzystam bo od małego miałem styczność z motocyklami, ale jak taki Janusz wlezie pierwszy raz na jakiegoś chińskiego rometa to pierwszy szybszy zakręt przestrzeli bo będzie kręcił kierą w złą stronę. Takie lekkie KTMy dwusuwowe potrafią mieć pod 40 KM a to już potrafi dop🤬lić.
But spadł a żyje
Konto usunięte
2016-04-22, 13:31
^^
E tam, to znaczy ze fejk jak c🤬j
w Radomiu nie miałby szans, kierowca by cofną
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*