📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
dlaby na koncu rampy hamulca troche i mozliwe by bylo wyrobienie dwoch flipow
@up
Siła hamowania spowodowała by spadek prędkości i miłosny uścisk z rampą. We flipach rotację nadaje się ciałem.
@niżej
Jakoś mi się przeczytało, że wyżej chodziło o podbicie przednim hamulcem przed końcem rampy. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
Siła hamowania spowodowała by spadek prędkości i miłosny uścisk z rampą. We flipach rotację nadaje się ciałem.
@niżej
Jakoś mi się przeczytało, że wyżej chodziło o podbicie przednim hamulcem przed końcem rampy. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
@up
przy wyskoku jesli juz jedno kolo jest w powietrzu ( przednie) dajesz lekko po tylnym hamulcu co daje ci 25% rotacji reszte robisz cialem, bo jesli chcesz calosc frontflipa zrobic cialem to popatrz na filmik
przy wyskoku jesli juz jedno kolo jest w powietrzu ( przednie) dajesz lekko po tylnym hamulcu co daje ci 25% rotacji reszte robisz cialem, bo jesli chcesz calosc frontflipa zrobic cialem to popatrz na filmik
4x @up
nie wiedzialem ze mamy na sadolu takich sprawnych znawcow od "flipow" myslalem ze wiekszosc to piegate grubasy z lapa w gaciach i kublem lodow czekoladowych przy biurku... mylilem sie
nie wiedzialem ze mamy na sadolu takich sprawnych znawcow od "flipow" myslalem ze wiekszosc to piegate grubasy z lapa w gaciach i kublem lodow czekoladowych przy biurku... mylilem sie
FrontFlip - tak sie nazywa ten trick poprawnie i jeszcze nikomu nie udało się go wykonać a co ciekawe bo double backflipa robią już 3 osoby na świecie!
Jebie mnie to co on zrobił. Nie interesuje mnie opinia internetowych znawców. Tylko nie mogę przeżyć tego, ze nie umarł :/
#Speedballwtf, wszędzie się ten trick tak nazywa.. inaczej salto w przód.
żeby nie było, dodam to:
prawie mu wyszło, prawie..
żeby nie było, dodam to:
prawie mu wyszło, prawie..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie