Opona nie spojrzała w lusterko
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Kiedyś sam to wrzucałem ale nie mogę znaleźć... No nic, poczekamy na grupę szybkiego reagowania.
@up Widocznie bardzo c🤬jowo otagowałeś skoro "własnej" wcześniejszej wrzuty nie możesz znaleźć.

Bardzo c🤬jowo
To było przeznaczenie. Buk tak chciał.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Ale przyznam, że nagrywający ma hamulce brzytwy.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
TT4 napisał/a:
Kiedyś sam to wrzucałem ale nie mogę znaleźć...
pewnie usuneli, moich starych tematow tez sporo zniklo (przyklad), a filmiki zostaly spowrotem wstawione przez kogos innego i nie usuniente za dubla
Catar,
Jakiś czas temu administrator przyj🤬 babola podczas czyszczenia serwerów i wywalił zdjęcia z ostatnich 4-5 lat a potem zrobił zajebisty skrypt który miał skasować tematy z usuniętymi zdjęciami. Jak widać w twoim temacie jako spoiler dodałeś zdjęcie więc mega zajebisty fantastyczny skrypt wyj🤬 cały temat.
Jakiś czas temu administrator przyj🤬 babola podczas czyszczenia serwerów i wywalił zdjęcia z ostatnich 4-5 lat a potem zrobił zajebisty skrypt który miał skasować tematy z usuniętymi zdjęciami. Jak widać w twoim temacie jako spoiler dodałeś zdjęcie więc mega zajebisty fantastyczny skrypt wyj🤬 cały temat.

podpis użytkownika

Powiedziałbym, że motop🤬da, no ale k🤬a. Ubrany jak trzeba, nie zap🤬lał.
Poratuj ktoś jakimś nowym słowem
Donmenello napisał/a:
moze, Motofiara