Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diagnoza od ręki w 3 sekundy.
Jestem tez lekarzem, w sumie to konowałem samoukiem... coś tak jak ojciec Pijo mój idol od lat.
No to zdrówko !

Odma płucna i połamane wszystkie ź0bra z prawej strony. Prawdopodobny wylew wewnętrzny do otrzewnej. Możliwość zgonu, duża.
Diagnoza od ręki w 3 sekundy.
Jestem tez lekarzem, w sumie to konowałem samoukiem... coś tak jak ojciec Pijo mój idol od lat.
No to zdrówko !
K🤬a.... a ja już 3 miesiąc czekam na wizytę....
Dawaj, filmik ze soba na Sadola, gwarantuję żę diagnoza bedzie szybka ale za to niedokładna. Dam z siebie 30 % !
Dawaj, filmik ze soba na Sadola, gwarantuję żę diagnoza bedzie szybka ale za to niedokładna. Dam z siebie 30 % !
Skoro czekasz 3 miesiące i dalej żyjesz to zdrowy ,nie ma za co
prędzej marynarzysta

Jaki motorzysta jak on na łodzi leży....
wpadł do łodzi motocyklem..?

Mnogi uraz kilku żeber w wyniku możliwe:
Stłuczenie płuc,
Ruchy paradoksalne (opaczne),
Trzeszczenia, odma podskórna, prężna lub otwarta,
Tamponada serca.
Ogólnie to niedobra jest, można szybko zejść...
Wiotka klatka piersiowa - cepowata.
Mnogi uraz kilku żeber w wyniku możliwe:
Stłuczenie płuc,
Ruchy paradoksalne (opaczne),
Trzeszczenia, odma podskórna, prężna lub otwarta,
Tamponada serca.
Ogólnie to niedobra jest, można szybko zejść...
talerz doj🤬 ''tamponada serca'', u ciebie za to występuje tamponada mózgu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie