Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Motowagina analfabeta
Wiewór • 2020-05-22, 10:44
Hej co tam było napisane?
Szkoda, że nie umiem czytać.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kalek19873 2020-05-22, 11:46
Ale mi sie w głowie zakrecilo uff
Zgłoś
IOI 2020-05-22, 11:49 1
przez chwile myslalem ze to ten filmik z czolowka z subaru ktory byl tu jakis czas temu... zakret wyglada podobnie
Zgłoś
radek225 2020-05-22, 12:17 39
Miód dla moich oczu i serca.

- szlifierka jest? Jest
- debilizm jest? Jest.
- ignorancja podwójnej ciągłej, napisów w najczystszej postaci jest? Jest
- poszkodowana motop🤬da jest? Jest.
- poszkodowani w samochodzie, oraz postronni są? Nie ma. I prawidłowo!

Dla mnie jeździjcie i 400km/h na tych waszych dosłownie i w przenośni maszynkach do mięsa, ale nie zabierajcie postronnych do grobu, nie niszczcie mienia (słupki, znaki, latarnie, sygnalizacje, przystanki, ławki). Rozp🤬olcie się kulturalnie na jakimś drzewie, czy tam rowie. Nikt po was płakać nie będzie . Drzewu krzywdy nie zrobicie, bo po sążnistych p🤬lnięciach w ponad 100 letnie drzewa co najwyżej kora się zedrze.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Halman 2020-05-22, 12:21 15
radek225,
Zgłoś
zzzz2 2020-05-22, 12:22 1
Liczyłem na widźmina na końcu. Zawiodłem się.
Zgłoś
xxxkamil91xxx 2020-05-22, 13:23
Chodzą plotki, że kamera jeszcze się kula...
Zgłoś
zdun 2020-05-22, 13:47
ograniczenia prędkości są dla początkujących kierowców, doświadczony ma ograniczenie na cyferblacie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-05-22, 15:00
Tam jest chyba napisane Slowacja pierwsze 4 litery bo reszta nazwy kraju się nie zmieściła.
Może przeczytał ale informacja że jest na Słowacji na c🤬j mu potrzebna ?

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
ziomandrzej 2020-05-22, 15:32 2
Dobrze, że super otagowałeś, będzie naprawdę łatwo znaleźć w razie jakiegoś dubla czy coś.
Zgłoś
LaChupacabra 2020-05-22, 16:41
ziomandrzej napisał/a:

Dobrze, że super otagowałeś, będzie naprawdę łatwo znaleźć w razie jakiegoś dubla czy coś.

Nawet słowa "wypadek" nie użył.

Jak się na tym zastanowić to pewnie w tagach wstawił swoje pseudonimy.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-22, 16:42 3
radek225 napisał/a:

Miód dla moich oczu i serca.
- szlifierka jest? Jest
- debilizm jest? Jest.
- ignorancja podwójnej ciągłej, napisów w najczystszej postaci jest? Jest
- poszkodowana motop🤬da jest? Jest.
- poszkodowani w samochodzie, oraz postronni są? Nie ma. I prawidłowo!
Dla mnie jeździjcie i 400km/h na tych waszych dosłownie i w przenośni maszynkach do mięsa, ale nie zabierajcie postronnych do grobu, nie niszczcie mienia (słupki, znaki, latarnie, sygnalizacje, przystanki, ławki). Rozp🤬olcie się kulturalnie na jakimś drzewie, czy tam rowie. Nikt po was płakać nie będzie . Drzewu krzywdy nie zrobicie, bo po sążnistych p🤬lnięciach w ponad 100 letnie drzewa co najwyżej kora się zedrze.

Hahaha to samo moż śmiało powiedzieć o autop🤬dach, zasp🤬ala bo mysli, że w razie draki pucha go ochroni a tu c🤬j wjebie sie taki w przystanek i postronnych ludzi zabije.
Zgłoś
crx. 2020-05-22, 19:15
Jakim trzeba być dzbanem żeby zwalniać na zakręcie i dziwić się, że wyniosło go na drugi pas
Zgłoś
Konto usunięte 2020-05-22, 19:31 5
Machut01 napisał/a:

Jakim trzeba być dzbanem żeby zwalniać na zakręcie i dziwić się, że wyniosło go na drugi pas

Jakim trzeba być dzbanem, żeby nie wiedzieć, że w zakrętach można zwalniać, przyśpieszać, a nawet zmieniać biegi. Jak się potrafi
Zgłoś
Juzwa 2020-05-22, 19:43
TranzystorWyklęty napisał/a:

Jakim trzeba być dzbanem, żeby nie wiedzieć, że w zakrętach można zwalniać, przyśpieszać, a nawet zmieniać biegi. Jak się potrafi

Może gdyby zwolnił PRZED zakrętem to by się nie wyp🤬olił? Czaisz k🤬a różnicę między zwolnieniem NA zakręcie a PRZED zakrętem?!

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie