Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
longlong7 2016-03-25, 23:32 1
jestem pierwszy walcie sie
Zgłoś
Kaczorowy 2016-03-25, 23:37 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mokushiroku 2016-03-25, 23:44 61
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-25, 23:54 9
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 0:08
@ Kaczorowy kopiesz doły??
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2016-03-26, 0:14 13
Zgłoś
RastaTrance 2016-03-26, 0:16 5
Ten Janusz z 1 minuty to nie Kopyr z blog kopyra kropka kom ?
Zgłoś
TT4 2016-03-26, 1:03
a ekperty nie zauważyli, że ten "ulep" na końcu to omega je??
Zgłoś
kreatywnakrowa 2016-03-26, 3:22 7
Zgłoś
Hesbollah 2016-03-26, 6:00
Agrotunerzy, no no
Zgłoś
Kaczorowy 2016-03-26, 8:07 1
LegendarnyZiom napisał/a:

Zabolało? Jak tam Twoja "prestiżowa A4 1.9 TDI" psuje się?

Lepiej - 1.8T i to w quattro. Ale taki cham ze mnie ze nie mam LPG, nie pasuję do otoczenia.

Naprawdę to słabe jest - i to każda część, poziom gimbusa popieprzającego Solarisem.

kreatywnakrowa napisał/a:

Zagadka na koniec: ile razy czokmen i motoznafca musieliby dać dupy by w 1994 kupić pierwszy model A4?
Odpowiedź: nie wiadomo, nadal dają i ciągle kasę zbierają.

Mocno jebnięta przodem B5 prosto od Hansa w 95 roku kosztowała po zrobieniu ponad 60 tys zł. Fakt że jeździ do dzisiaj w dodatku na czarnych tablicach (co jest szokiem w pewnych kręgach znafców)
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2016-03-26, 9:43 1
agrotuner :d kozackie określenie hehe no ja miałem audi a4 b7 w quattro, s-line i muszę przyznać, że robiło mega zajebistą robotę. Mimo,że miałem sporo aut, a aktualnie jeżdżę samochodem dużo droższym i nowszym od a4, to tamto audi było po prostu nie do porówania. Tak, jak ono wchodziło w zakręty i trzymało się drogi dzięki quattro, to zdecydowanie wychdoziło po za kanony swojego segmentu i ceny. Super, polecam ten samochód każdemu, zwłaszcza, że teraz nie jest już drogie (około 25k +). Bardzo miło wspominam pozycję za kierownicą, był bardzo dobrze zaprojektowany pod kierowcę.
Zgłoś
grzesions 2016-03-26, 9:54
Zgłoś
Wiochmen 2016-03-26, 10:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem