Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Motrocrossowy trening
N................k • 2012-06-07, 13:33
widok z kamery umieszczonej na kasku jednego z zawodników

Zgłoś
h................x 2012-06-07, 14:01 12
Na szczęście film nie jest zj🤬y żadnym podkładem muzycznym.
Zgłoś
Niren 2012-06-07, 14:33
zajebiste! ♥ piwo jak nic
Zgłoś
G................8 2012-06-07, 18:50
Bóg Honor Motocross!
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-06-09, 3:39 1
Czy tylko ja mam tak zj🤬ą psychę motocyklami że gdy odpaliłem filmik to ręce mi same zaczęły latać w rytm drogi? Włącznie ze sterowaniem manetką gazu?

podpis użytkownika

cycki! <3
Zgłoś
M................a 2012-06-09, 11:37
Ciekawe jak tam łapska po takim kółeczku Ja po quadzie jak schodze to jakbym był po siłce, a nie skacze bo przeprawowy quadzik
Zgłoś
a................0 2012-06-09, 14:05 2
red1791 napisał/a:

Czy tylko ja mam tak zj🤬ą psychę motocyklami że gdy odpaliłem filmik to ręce mi same zaczęły latać w rytm drogi? Włącznie ze sterowaniem manetką gazu?

Tak.
Zgłoś
fsdfsdsf 2012-06-09, 15:33
w crossie masz duży skok amortyzatorów. Dużo bardziej bolą ręce od downhillu na rowerze niż takiej jazdy crossem
Zgłoś