Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-04-12, 13:10 16
Kto tak montuje zegarek...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-12, 14:25 3
brudny napisał/a:

Kto tak montuje zegarek...

Zgaduje że w tej szafce trzyma wspomagacze i lubi mieć zegarek pod ręką, żeby sprawdzić czy to już pora się ściurać
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-12, 14:29
kto za skyrim pedał i nie ma siusiaka
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-12, 14:29 4
nuda, nuda, nuda - nic odkrywczego, nie ma cycków, po za tym zwrot "karne solo na basie" nie bez powodu powstało
Zgłoś
thewhitestar 2015-04-12, 15:21 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-12, 15:21
Nie wiem dlaczego wszyscy jarają się tak tą grą. Gra jest mocno przeciętna i najsłabsza z całej serii...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-12, 15:25
BlckSn napisał/a:

Nie wiem dlaczego wszyscy jarają się tak tą grą. Gra jest mocno przeciętna i najsłabsza z całej serii...

Eeee...chyba obliviona nie widziałeś

BTW.

Dla mnie najlepszą częścią był daggerfall

Tak wiem - pełno, błędów, z perspektywy dzisiejszej - antyk.

Ale jak na tamte czasy kopał tyłek rozmachem.
Zgłoś
Insaner 2015-04-12, 15:50
BlckSn napisał/a:

Przecież to chodzi o motyw muzyczny, a nie o grę. Skyrim był MOIM ZDANIEM nudny do bólu. Zero motywacji do ukończenia go, zostawiłem grę w połowie fabuły. Aczkolwiek muzyka była niezła.

Co do samego filmu, to zgodzę się z opinią, że jest milion lepszych wykonań. To nie jest złe, ale przynajmniej w moim odczuciu ten instrument tu nie pasuje.
Zgłoś
Mercury001 2015-04-13, 1:11 95
To przebija wszystko i jeszcze trochę...

Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 1:56 4
Niestety, kolega nie ma słuchu, bo by wychwycił, ile błędów popełnił.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 6:19
Mercury001 - ale to juz było.
Zgłoś
SaveTheTrees 2015-04-13, 7:31 9
thewhitestar napisał/a:

Fake, bas ma 4 struny - to raz.

Odrobinę byś poczytał zamiast takie pierdoły wypisywać...
Z Wikipedii:
Cytat:

Oprócz czterostrunowych, istnieją także modele pięciostrunowe (z dodatkową dolną struną H2 lub C1), sześciostrunowe (jak pięciostrunowy plus górna struna C), ośmiostrunowe (gdzie dla każdej struny, takiej jak w gitarze czterostrunowej jest dodana druga strojona o oktawę wyżej) oraz dwunastostrunowe, spokrewnione z Chapman stickami. Firma Modulus wyprodukowała w latach 80 XX w. osiemnastostrunową gitarę basową (jej szyjka ma 6 cali szerokości).

Basista nie gra źle, ale, że się tak wyrażę, dupy nie urywa. A motyw ze skyrima był modny (czyt.: strach było lodówkę otworzyć) już parę lat temu...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 11:36
Kto to jest ten Stirling?
Zgłoś
mandarynka. 2015-04-13, 15:24 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem