Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
konto usunięte 2016-05-01, 20:11 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~CanesPL 2016-05-01, 20:19 46
Widocznie zapomnieli, że motocykle są wszędzie...
Zgłoś
Halman 2016-05-01, 22:23 4
kiedyś dostałem z🤬bię o to "że kolarze nie muszą patrzeć przed siebie bo wyścig najważniejszy"... no nie muszą, za to wyglądają jak stado lemingów
Zgłoś
kokos_123 2016-05-02, 0:30 3
HAL9000/2 napisał/a:

kiedyś dostałem z🤬bię o to "że kolarze nie muszą patrzeć przed siebie bo wyścig najważniejszy"... no nie muszą, za to wyglądają jak stado lemingów

Przecież widać, że czoło spokojnie go omija, później po prostu nie było już miejsca żeby odbić i na siebie powpadali, a kolarzówka ma takie oponki, że tym nie zatrzymasz się w miejscu.
Zgłoś
crazyhavoc 2016-05-02, 0:36
wow.. niezly kretyn... cos czuje ze obecnie szuka nowej roboty
Zgłoś
kaiel 2016-05-02, 3:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
supermati 2016-05-02, 11:43
problem w tym że nie patrzyli w lusterka
Zgłoś
walker3d 2016-05-02, 14:02
pedały zawsze na siebie leciały !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem