Pewnie filmik stary jak świat, ale właśnie dostałem neostradę, ponieważ zdałem podstawówkę.
Temat mówi sam za siebie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-02, 21:55
ameri-fat bullshit
konto usunięte
2012-09-02, 22:04
Trochę przesadził z masą
@up Starość nie radość

, ale pewnie ładniej by wyglądał bo raczej w pewnym momencie porzucił siłownie.
zawsze piwo za motywację!
czekam na drwiące komentarze szyderców z oponką, skoliozą, astmą i krótkowzrocznością.
cornishon69 napisał/a:
Obrazek
Trochę przesadził z masą
na starość każdy będzie pomarszczony, obolały i brzydki... ale jemu starczyło samozaparcia i samodyscypliny by wyglądać tak że jego sylwetka jest do dziś najbardziej rozpoznawalną na świecie.
konto usunięte
2012-09-02, 22:38
Arnold byl....
1:12 błąd, poprawna wersja to nieważne*
konto usunięte
2012-09-02, 23:13
motywację to on miał, ale w postaci ampułek ze specyfikiem made in nrd
konto usunięte
2012-09-02, 23:26
Coś ma w sobie ten filmik.. Arnold przyznał się do tego, że brał sterydy i brawo za to, że miał odwagę szanuje go za to co osiągnął mało kto może przejść taką drogę Najlepszy kulturysta, najlepszy aktor (Każdy z was wymieni przynajmniej 3 filmy w jakich on grał, nawet jak ich nie lubicie) no i doszedł do bycia gubernatorem. To się nazywa samozaparcie. Piwo i Szacunek.
konto usunięte
2012-09-02, 23:28
boolie8830 napisał/a:
motywację to on miał, ale w postaci ampułek ze specyfikiem made in nrd
No i co z tego ? Władowałbyś w siebie tonę koksu, a i tak gówno byś z tego miał, każdy kulturysta tego typu bierze sterydy, ale bez ogromnej pracy na siłowni, nic by z tego mięli.
konto usunięte
2012-09-02, 23:31
"motywację to on miał, ale w postaci ampułek ze specyfikiem made in nrd " jak widze takich napinaczy to az mi sie sterydy w piwnicy psują... Każdy kulturysta bierze sok, tam jest to legalne wiec przyznanie sie nie ma nic do tego. Jak wszyscy biora to jest to tak samo fair jakby nikt nie bral, pozatym jak przeczytacie jego biografie ktora w PDF w wersji polskiej jest na necie to zobaczycie ze od 14 roku życia tranował po 5h dziennie ( bezsennu ale kiedys myslano ze tak trzeba) nawet niektórzy z was tyle nie siedza przed kompem gimbusy
konto usunięte
2012-09-02, 23:41
tamto zdjęcie jak jest stary to fake juz bylo to milion razy powtarzane