Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mowa nienawiści
saves • 2017-07-16, 18:03
Czy można to podciągnąć pod obrazę czy mowę nienawiści? Powinien zająć się tym sąd albo gruba z ośrodka monitorowania. W zależności od klasyfikacji.

Tak się przejął, ze zapomniał się zająknąć.
Zgłoś
K................h 2017-07-16, 20:03 5
Ale to akurat w koszernym środowisku Michnika sk🤬ysyństwo dziedziczy się po matce.
Zgłoś
w................4 2017-07-16, 20:06 1
Ej, ale Arkadiusza Michnika szanujcie, zajebisty piłkarz.
Zgłoś
Machol 2017-07-16, 20:06 15
No i k🤬a taka to solidność tzw. prawej strony sceny politycznej. Zamiast się dop🤬lić porządnie do tego, że ADAM Michnik zrobił z solidarnościowej gazety j🤬ego szmatławca, co jest jego i głównie jego c🤬jową zasługą... to nie, za mały kaliber. Trzeba gościa tykać kijem z gównem śmierdzącym jego bratem. Trzeba wyzywać od żydów chociaż żydostwo bierze się z matki a nie z ojca (matka Michnika była polką, oj boli dupa prawiczna, że się krajanka z semitą puściła?).
Niestety, lewica dobrze sobie żyła przez wiele, wiele lat, bo taką mamy gównianą prawicę, z jej gównianymi argumentami. Zamiast inteligentnie celować w sedno, to bierze górę polityczny marketing, który do niczego nie prowadzi. Dlatego wyjdzie taka zj🤬a Szydło i pop🤬li o żołnierzach wyklętych zamiast o Polsce tu i teraz. Dlatego znak Polski Walczącej niedługo będą drukować na srajtaśmie i wszystko spoko, bo to patriotyczna srajtaśma prawdziwych Polaków, a "tamci" zdrajcy narodu szlifują dupska zagranicznym Velvetem. Wszystko puste hasła, zamiast konkretów.

Wk🤬iłem się, szkoda strzępić ryja, kto teraz polewa?

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-07-16, 20:10 7
Soros musi sowicie sypnąć groszem zeby się towarzystwo wyborczo kodziarskie pozbierało
Zgłoś
Radysh 2017-07-16, 20:13 1
triball napisał/a:

@ AleDlaczego
@Radysh

Poważnie? Wy tak na serio? Patrzecie, a Mimimichnik na łamach swojego GW forsuje, żebśymy my jako Polacy przepraszali za Jadwabne, Kielce, hokolaust itd to. Choć ja k🤬a nie mam nic z tym wspólnego, go wg Michnika i jemu podobnych (cytat) sk🤬ysynów powinienem się wstydzić i przepraszać.

...a dlaczego on k🤬a nie?

Tyć napisałem - "Ale cóż... Nie ma co komentować aktualności bo ją akurat widać."

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
S................e 2017-07-16, 20:42 6
Bardzo dobrze baranowi odpowiedział.
Zgłoś
J................8 2017-07-16, 21:13 1
mówisz po 91' roku...a patrz jak wejdzie 01' rocznik albo 10' już wole komuchów bo wiem że zaraz zdechną
Zgłoś
Arathnmor 2017-07-16, 21:31 1
Ohoho, nowych twarzy w polityce się zachciało sadolom Jeśli jeszcze się nie zorientowaliście, to świat tak nie działa. Poza klasycznym wyj🤬iem wszystkiego do góry nogami przez pucz wojskowy który rozstrzela wszystkich w ramach doraźnego sądu polowego, to zmiany na górze z górnolotnymi hasłami wyborczymi niewiele dają. Ppozostaje cały rozrośnięty aparat biurokratyczny który ciężko wyrwać z korzeniami. Kadry polityczne hoduje się latami i nie wyrastają jako cudowne dzieci.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
e................s 2017-07-16, 21:50
jak michnik powiedział do nagrywającego ty sk🤬esynu to on powinien odpowiedzieć ,,ty j🤬y konfidencie żydowski,, , ja przynajmniej tak bym powiedział
Zgłoś
VanAhamoth 2017-07-16, 21:53
@andrzejrobert75
@DiKarpio

was matki nie uczyły, że nie wtrąca się w rozmowy dorosłych lub nie wtrąca się jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia? Jutro wasi rodzice mają mieć konta na Sadolu i mają wszystkich przeprosić.

A tak na poważnie i na temat: ja z moim bratem raczej za sobą nie przepadamy. Jadamy razem obiady i obaj mamy wyjebongo na to czym zajmuje się drugi. Dlatego uważam, że Michnik dobrze zareagował na taką marną prowokację. Nie widzę powodu żeby miał za co przepraszać.

O tym, że kazał siebie przepraszać również czytałem tutaj po raz pierwszy. Nie wiem czy to kwestia wymysłów czy tego, że nie czytam wyborczej
Zgłoś
tycho 2017-07-16, 21:53 2
Mom and Death napisał/a:

Kto to w ogóle jest?

To jest niejaki Michnik żydowskie ścierwo, komunista, zdrajca i złodziej.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-07-16, 22:01 3
elfis napisał/a:

jak michnik powiedział do nagrywającego ty sk🤬esynu to on powinien odpowiedzieć ,,ty j🤬y konfidencie żydowski,, , ja przynajmniej tak bym powiedział

zesrałbyś się

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
L................a 2017-07-16, 22:14 2
Dlaczego niby Adam Michnik miałby przepraszać za jakiekolwiek czyny swojego brata czy kogokolwiek innego? Wiem, że wam się marzy coś na wzór prawa rodem z Korei Północnej - odpowiedzialność do trzeciego pokolenia, ale choćbyście się zesrali, to tego nie wprowadzicie.

Cytat:

Mimimichnik na łamach swojego GW forsuje, żebśymy my jako Polacy przepraszali za Jadwabne, Kielce, hokolaust itd to.

Proste - mordowaliście to przepraszajcie i płaćcie. Co się odwlecze, to się nie uciecze, jeszcze bekniecie za swoje zbrodnie. Narodek konfidentów i szmalcowników, k🤬a mać.
Zgłoś
ellsworth 2017-07-16, 22:43 1
triball napisał/a:

@ AleDlaczego
@Radysh

Poważnie? Wy tak na serio? Patrzecie, a Mimimichnik na łamach swojego GW forsuje, żebśymy my jako Polacy przepraszali za Jadwabne, Kielce, hokolaust itd to. Choć ja k🤬a nie mam nic z tym wspólnego, go wg Michnika i jemu podobnych (cytat) sk🤬ysynów powinienem się wstydzić i przepraszać.

...a dlaczego on k🤬a nie?

Serio zadajesz takie pytanie na poziomie pięciolatka? Masz przepraszać nie jako ty - Jan Kowalski, tylko jako NARÓD polski, którego wraz z państwowością stanowi ciągłość tak historyczną jak i polityczna, społeczną, gospodarczą i kulturową. Tego nie tworzą pojedynczy konkretni ludzie, tylko kolejne pokolenia.
Zgłoś
HiroTailo 2017-07-16, 22:49 4
Sadol upadł. bronio szechtera. A tfu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie