Czy można to podciągnąć pod obrazę czy mowę nienawiści? Powinien zająć się tym sąd albo gruba z ośrodka monitorowania. W zależności od klasyfikacji.
Tak się przejął, ze zapomniał się zająknąć.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Loaloa gwiazdo tego portalu przepraszam, nie jesteś Polakiem? Jeśli nie, to skąd tak dobrze umiesz pisać po polsku, jeśli wolno zapytać?
I dobrze mu Michnik powiedział. Nie jest odpowiedzialny za swojego brata. Równie dobrze można kazać Jarosławowi Kurskiemu przeprosić za brata.
Odpowiedział śmieciowi na pytanie, problem macie pisowe gnidy?
konto usunięte
2017-07-17, 11:29
Michnik po zrobieniu uczestniczenia na wykonywanej przez ludzi demonstracji podczas robienia stania na chodniku wraz z rozmawianiem z ludźmi otrzymuje słowny atak dotyczący jego brata na co odpowiada puszczeniem nerwów z wodzy wysyłając w stronę nagrywającego stek inwektyw.
uuu.. fantastico już za politykę sie bierze? jeszcze trochę i go zobaczymy na mównicy sejmowej (nic już mnie nie zdziwi...)
Dobrze!!! Lecieć trzeba z sowieckimi suczami, przy okazji przeżywając ich poziomem. Brawo.
Gdyby w Sevres można było obok wzorca metra postawić wzorzec antypolaka, byłby to Adaś.
saves napisał/a:
Gdyby w Sevres można było obok wzorca metra postawić wzorzec antypolaka, byłby to Adaś.
Zdecydowanie lepszym etalonem antypolaka byłby konus
konto usunięte
2017-07-18, 0:55