👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wygląda jak kobyła...jak ta z big bradera czy innego gówna

Ani ona prześliczna ani wybitnie yntelygentna. Do Miodka jej daleko, fajnie że kasę trzepie. Ale dlaczego tu akurat?

Nie wiem czego się czepiacie? Nie chcecie oglądać, to nie oglądajcie. Kasę trzepie, ale nie ma czego zazdrościć tylko zabrać się do roboty. Może ktoś z obecnych tutaj krytyków ruszy dupę, poświęci czas i nakręci materiał który kogoś zaciekawi. Nie rozumiem dlaczego zamiast zmotywować się do działania, bo jak widać można coś osiągnąć, to obrzucamy kogoś gównem. Nie chcemy by komuś się udało? Zżera nas zazdrość? Czy po prostu się nam nie chce i równamy poziom w dół? Dlaczego piszę MY? Bo to nie tylko wada sadoli lecz całego narodu. Może lepiej popatrzyć na siebie zanim ocenimy drugiego?
wishpie napisał/a:
Wylizałbym jej piździorę.
tato, idź już spać ...
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

cyckow nie ma.....precz!!!to sadol jest do kur*y nedzy a nie przygotowania do matury!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie