Już wiem jak wyglądała moja nauczycielka polskiego z technikum 367 lat temu

z nią 100% poprawna rozmowa powinna przebiegać mniej więcej tak:
- koniec gadania - ściągaj gacie!
- koniec gadania - ściągaj gacie!
podpis użytkownika
Rock.
pokaż cykiiiiiiiiiiii
a na poważnie to zakochać sie idzie ładniutka jest
a na poważnie to zakochać sie idzie ładniutka jest
widziałem tylko jeden jej filmik resztę tylko przewijam. strasznie wk🤬iający typ kobiety. niech się nie mądruje tylko do garów k🤬a

banda j🤬ych prymitywów czym wy się k🤬a od ciapatych różnicie?

Mniej pitolenia, więcej cycków, pupcia, legginsy, a będziesz mieć z tego niezły zarobek malutka.
więcej niż 100 pln bym jej za j🤬ie nie zapłacił.
podpis użytkownika

Ja powiem inaczej-Ona jest zajebista....Duze piwo dla niej

Mom and Death napisał/a:
więcej niż 100 pln bym jej za j🤬ie nie zapłacił.
kiedys cie zatrudnie na doradce finansowego

@ up jabolmax
Chciałem Cię zacytować a dałem Ci piwo ehhh mój błąd, jak nie wiesz czym to masz problem stary i przej🤬e na sadolu, ale powiem Ci
Tym że jesteśmy BIALI, pomimo tego co tutaj wypisujemy to na codzień potrafimy uszanować kobietę, chyba że jest ciemno późno a ona idzzie w mini przez park, ale to wiesz przecież wszystkie One się o to same proszą
Chciałem Cię zacytować a dałem Ci piwo ehhh mój błąd, jak nie wiesz czym to masz problem stary i przej🤬e na sadolu, ale powiem Ci

Tym że jesteśmy BIALI, pomimo tego co tutaj wypisujemy to na codzień potrafimy uszanować kobietę, chyba że jest ciemno późno a ona idzzie w mini przez park, ale to wiesz przecież wszystkie One się o to same proszą

SpiderDJ napisał/a:
czy tylko mnie tak ta laska irytuje? udaje strasznie inteligentną a tak naprawdę to tępa dzida być może tylko do r🤬ania
![]()
Wiedz, że masz kompleks, jeśli w zdaniach innych szukasz pozy chęci-bycia-inteligentnym, nie treści.
Treść zwykle rozsądza wartość przemyśleń. Choć chcąc mówić o języku polskim, trzeba mówić ładnie po polsku. To więc, że jej język wydaje się tobie sztuczny, związane jest zapewne z twoim przyzwyczajeniem mówienia językiem prostym - nikt nie będzie robił ci z tego tytułu wymówek; do twojego chamstwa jednak można się przyczepić.