👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już wiem jak wyglądała moja nauczycielka polskiego z technikum 367 lat temu

z nią 100% poprawna rozmowa powinna przebiegać mniej więcej tak:
- koniec gadania - ściągaj gacie!
- koniec gadania - ściągaj gacie!
pokaż cykiiiiiiiiiiii
a na poważnie to zakochać sie idzie ładniutka jest
a na poważnie to zakochać sie idzie ładniutka jest

Mniej pitolenia, więcej cycków, pupcia, legginsy, a będziesz mieć z tego niezły zarobek malutka.

SpiderDJ napisał/a:
czy tylko mnie tak ta laska irytuje? udaje strasznie inteligentną a tak naprawdę to tępa dzida być może tylko do r🤬ania
![]()
Wiedz, że masz kompleks, jeśli w zdaniach innych szukasz pozy chęci-bycia-inteligentnym, nie treści.
Treść zwykle rozsądza wartość przemyśleń. Choć chcąc mówić o języku polskim, trzeba mówić ładnie po polsku. To więc, że jej język wydaje się tobie sztuczny, związane jest zapewne z twoim przyzwyczajeniem mówienia językiem prostym - nikt nie będzie robił ci z tego tytułu wymówek; do twojego chamstwa jednak można się przyczepić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie