👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Małg0rzata, on to pisał ironicznie, mam przynajmniej taką nadzieję,
ale samemu przyznać muszę że sposób jej mówienia w jakiś dziwny sposób pobudza moje libido, ale zawsze byłem estetą niezależnie czy ma to związek z figurą licem czy sposobem mówienia
tak mówią biali ludzie tamto to biali murzyni, lub jak nasi dziadowie by to określili swołocz i chamy
ale samemu przyznać muszę że sposób jej mówienia w jakiś dziwny sposób pobudza moje libido, ale zawsze byłem estetą niezależnie czy ma to związek z figurą licem czy sposobem mówienia
tak mówią biali ludzie tamto to biali murzyni, lub jak nasi dziadowie by to określili swołocz i chamy

Nie-szanowna bando idiotów powyżej:
Testo miałby z was(!) świetny materiał na kolejny filmik. Typowe polaki robaki cebulaki.
Testo miałby z was(!) świetny materiał na kolejny filmik. Typowe polaki robaki cebulaki.
Pewnie zdubluję wiele komentarzy i mimo ,że nie jestem gimbem to i tak bym r🤬ał...

A ona z fabryki to chyba ruda wyjechała, bo jakaś taka blada i brwi niewyraźne...
Idźcie jej nakręcać hype gdzie indziej. Powinno się też zakazać publikowania tutaj filmów na YT, mamy przecież odtwarzacz którego jakość ostatnio trochę się poprawiła. Wgrywać wszystko tam i nikt nie będzie miał potrzeby nakręcać "hajpu".
Ciekawe ile jej znajomych tutaj siedzi i nakręca ludzi żeby stawiali piwa. Bonus BGC by powiedział "W CH*J" :E
Ciekawe ile jej znajomych tutaj siedzi i nakręca ludzi żeby stawiali piwa. Bonus BGC by powiedział "W CH*J" :E
nier🤬aj andrzej napisał/a:
kawał kur*a na miarę BongMana
Może ta laska to Bongman

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie