Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................5 2013-11-02, 6:04
c🤬ja do mordy...
Zgłoś
b................b 2013-11-02, 11:06
k🤬a, i bez 5 lat studiów filologicznych wiem to wszystko, o czym ona p🤬li. co w tym odkrywczego? naprawdę ludzie są już tak zj🤬i że własnym, ojczystym językiem nie potrafią się posługiwać?
Zgłoś
D................e 2013-11-02, 19:45
czytając te komentarze stwierdzam, że Polacy nie potrafią władać polskim językiem. Gdyby potrafili, to nie byłoby tylu ocenzurowanych wypowiedzi.
Zgłoś
M................2 2013-11-04, 15:16 1
Dajcie wy spokój z typ paszczakiem. Ma w sobie tyle ekspresji, że wystarczyłoby dla całego pułku wojska z hemoroidami, czytaj pomogłoby to im w wysraniu się. A co do wyglądu mam odpowiedź dla komentarzy w stylu "r🤬ałbym" itp. R🤬ałbyś?! Pewnie niedługo, bo by Cię uczyła jak poprawnie stękać na ostatnią sylabę. Sam wygląd to nie wszystko, bo ona jest najnormalniej brzydka. Szczęka jej trochę urosła za duża, a gość, który z nią to robił zesrał się z wrażenia, mocno prysnęło i teraz dziewczynie został pieprzyk z lewej strony twarzy.
Zgłoś