Jubileuszowy odcinek.
Ps. przestańcie jęczeć, że to wrzucam bo i tak będę wrzucać bo niektórzy jak widać to oglądają (Piwa).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierd*** widziałem owej Pani pierwszy filmik i pierwsza myśl, kolejna osoba która wywęszyła łatwe pieniądze z "vlogerki", nawet nie głupi pomysł na filmiki ale do ciężkiej pyty, niech się weźmie za coś co na prawdę występuje w naszym ubogim środowisku, wziąć!! a nie wziąść!!! Taki mały przykład, nie wiem czy już o tym mówiła pewnie tak bo to popularny błąd których jest od groma. A nie to co jest w tym materiale, kto do cholery nie wie jak wymawia się piżama, keczup czy lamborghini? No chyba dzieci z podstawówki.
cycków nie pokazuje, dupy też nie... a zwalić i tak da rady przy tym
ale ma naciągane te żarciki i niby heheszki
moja polonistka mowila, ze powinno sie mowic albo (zapisuje fonetycznie) 'ketchup' lub 'keczap' i to raczej jej wierze

co to dżemu, to kazde slowo z 'dż' tak czytamy, slowa z 'drz' czytamy inaczej
konto usunięte
2013-09-19, 19:49
partnerka na yt to najwięsze zło w internecie.
mogła bardziej zasłonić cycki
konto usunięte
2013-09-19, 20:13
problemy pierwszego świata: ojej ale mnie wkurza jak ktoś wymawia jakieś słowo
konto usunięte
2013-09-19, 20:13
skończcie polonistykę - będziecie nagrywać filmiki na jutubie, yoł tubie, ale możemy też powiedzieć jew tube
W tytule powinno być Lamborghini, a nie Lamborgini, bo w tym przypadku wymawiałoby się to jak lambordżini!!!
Czy zawsze pod filmikami tej laski najlepszy komentarz musi być zboczony?
konto usunięte
2013-09-19, 20:31
Mi się wydaje że ona próbuje odgrywać pakosińską jak ta czytała wiadomości w tygodniku moralnego niepokoju
Wy chyba ładnej kobiety nie widzieliście. Wygadana jest, ale urodą nie grzeszy. Na polibudzie chociażby jest sporo lepszych i nie pier*** tyle wokoło.