👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przyjdzie typ do lekarza, lekarz zapyta się, czemu pad do mnie przyszedł, a typ na to:
Ale to było suche
Ale to było suche

Na jabłko to jakieś 30cm za wysoko.
Według mnie to jakiś rodzaj hamulca (widać Chiński badziew) który ma ograniczać penetrację.
zwierzak30 napisał/a:
Uszczelkę mu z pod głowicy wyj🤬o,czy co?
Według mnie to jakiś rodzaj hamulca (widać Chiński badziew) który ma ograniczać penetrację.
Kriski napisał/a:
Na jabłko to jakieś 30cm za wysoko.
Jeśli tak to nie zadziałał ten hamulec

Jako chińczyk mógł to sobie zostawić - to dodatkowe dwa uchwyty do zawieszenia koszy z ryżem.
Bourbonable napisał/a:
Jeśli tak to nie zadziałał ten hamulec
Zadziałałby do tarczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie