Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elalex 2013-04-09, 19:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Keepo 2013-04-09, 19:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 19:43
kuki moze kiedys ale watpie twoj mozg rozwinie sie w taki sposob ze bedziesz rozumial ta muzyke a bruderskie gowno z miejsca bez sluchania do utylizacji kur bezczelnosc to jest sam pomysl stawiania w pojedynku kogos takiego jak mozart z takim jakim brudnym smieciem skrillexem jak dla mnie brak skali porownawczej
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 19:53
Zgłoś
lwRazor 2013-04-09, 19:58 2
Te co to za kłótnie?! Panie won do garów... nie będziecie słuchać ani Skrilexa, ani Mozarta... eskę wam włączę jak się nie umiecie zachowywać... głupie c🤬y
Zgłoś
235w 2013-04-09, 20:09 2
Zgłoś
Imper3838 2013-04-09, 20:15
Teraz to widzę epic comment battle.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-04-09, 20:16
Zgłoś
mareczex093 2013-04-09, 20:18 5
SadystycznyRoman napisał/a:

@Up, Pewnie słuchasz metalu i stąd ta spina. Wyluzuj brudasie!

A ty co pajacu? Wkur*wiasz się, że napisał racje? Nazwałeś go brudasem "bo pewnie słucha metalu"? Wyp*erdalaj błaźnie słuchać tego guźca z czarnym mopem na głowie.
Zgłoś
Schabik 2013-04-09, 20:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 20:35 1
@up
Bo podstawowe cechy pewnych gatunków są nie do zniesienia. W przypadku dubstepu są to odgłosy pił, wiertarek i innych narzędzi budowlanych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 20:36
O gustach się nie dyskutuje ale czy ktoś wierzy że za 200 lat o Srilexie będzie ktoś pamiętał?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 20:39 2
Zgłoś
Patrysio 2013-04-09, 20:52
Zobacz Eldoka na wolno
zobacz masz tu przed soba moja mysl uwolniona....
Zgłoś
buer2008 2013-04-09, 20:55
Polecam odcinek Bill Gates vs Steve Jobs, myślałem że tylko ja to oglądam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem