👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kuki moze kiedys ale watpie twoj mozg rozwinie sie w taki sposob ze bedziesz rozumial ta muzyke a bruderskie gowno z miejsca bez sluchania do utylizacji kur bezczelnosc to jest sam pomysl stawiania w pojedynku kogos takiego jak mozart z takim jakim brudnym smieciem skrillexem jak dla mnie brak skali porownawczej

Te co to za kłótnie?! Panie won do garów... nie będziecie słuchać ani Skrilexa, ani Mozarta... eskę wam włączę jak się nie umiecie zachowywać... głupie c🤬y

SadystycznyRoman napisał/a:
@Up, Pewnie słuchasz metalu i stąd ta spina. Wyluzuj brudasie!
A ty co pajacu? Wkur*wiasz się, że napisał racje?

@up
Bo podstawowe cechy pewnych gatunków są nie do zniesienia. W przypadku dubstepu są to odgłosy pił, wiertarek i innych narzędzi budowlanych.
Bo podstawowe cechy pewnych gatunków są nie do zniesienia. W przypadku dubstepu są to odgłosy pił, wiertarek i innych narzędzi budowlanych.

O gustach się nie dyskutuje ale czy ktoś wierzy że za 200 lat o Srilexie będzie ktoś pamiętał?

Zobacz Eldoka na wolno
zobacz masz tu przed soba moja mysl uwolniona....
zobacz masz tu przed soba moja mysl uwolniona....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie