Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-09, 20:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
defcon1 2013-04-09, 21:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 21:03 1
@supergrzybo1

Stary, nie ma co nawet porównywać Skrillexa do takiej legendy jak Mozart Wiadomo, że Mozart wygrał wszystko, jednak zauważ, że nie to było sensem mojego posta. Zgadzam się, że dubstep Skrillexa to głównie LFO filter ustawiony na pitchu i kręcenie Gatem w lewo i w prawo, jednak chodziło mi bardziej o wszechobecny hejt Skrillex jako Dj jest gówniany, to akurat fakt - Z tym, że większość ludzi nie odróżnia znaczenia słowa DJ od producent, więc jak piszesz, że Skrillex po prostu jest do dupy Djem (bo jego sety są prerecorded) to większość myśli, że chodzi o jego muzykę. A jego utworów jednak ktoś słucha Tak czy siak wymasterowanie i odpowiednie zmiksowanie utworu wymaga bardzo dużo czasu i wiedzy, więc za to szacunek dla każdego producenta muzyki elektronicznej, który miksuje i masteruje większość samemu

Pokój
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 21:20
@ Ruszka
Jasne, że tak Tylko widzisz - jak jeden miał pióro, atrament i papier to drugi ma wypasisty sprzęt i soft na kupno którego by się można nieźle zadłużyć. Więc pytanie też się nasuwa, kiedy kończy się (albo zaczyna) talent, a kiedy już wszystko robi za człowieka elektronika...
Howgh
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 21:25
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 21:42
Soft nie zrobi wszystkiego za Ciebie, gwarantuje Ci Fakt, Skrillex może nie jest tego najlepszym przykładem, ale dajmy np. coś takiego:

you tube.com/watch?v=tKi9Z-f6qX4

.you tube.com/watch?v=rpVlfz0Y8x8

czy np. to - piosenka ze świetnym przekazem:

you tube.com/watch?v=uiUAq4aVTjY

Te piosenki zostały stworzone na pianinie i można przy nich wręcz odpłynąć, we wspaniały sposób przekazują emocje.
Zgłoś
eb 2013-04-09, 22:45
Nikt nie wygrał bo to nie powinno mieć miejsca
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-09, 22:49
Hehehehehe

Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-04-09, 23:30 1
To może ja też się do czegoś przyczepię:
Lisuuu napisał/a:

polaczenie tych 2 gosci

Czyli że robienie Polskimi? Czy morze próba znalezienia Polskiej nazwy na zagraniczną nazwę? Nie wiem czy któryś z nich polaczył.

~# troll mode down
Zgłoś
bohyn 2013-04-10, 0:50 1
Zgłoś
karinawaw 2013-04-10, 20:02
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem