Powiedzcie mi teraz dziewczyny, że to wina facetów, że zdradzają.

Świetny gif. W skrócie przedstawia najważniejszy problem w życiu faceta. Dzięki bogu za przyjaciółki

@up nie ma to jak znaleźć sobie "kurę domową" i narzekać na brak seksu. I oczywiście to nie wina tych co zdradzają, żenada.

K🤬aRomantyk napisał/a:
@up nie ma to jak znaleźć sobie "kurę domową" i narzekać na brak seksu. I oczywiście to nie wina tych co zdradzają, żenada.
K🤬a romantyk się znalazł
Roczniki 98/94/92/91 faktycznie w c🤬j wiecie o związkach, małżeństwie i zdradzie ...
Martiniquaa napisał/a:
Roczniki 98/94/92/91 faktycznie w c🤬j wiecie o związkach, małżeństwie i zdradzie ...

Martiniquaa napisał/a:
To do mnie tępa dzido?

Patrz ile teraz mam lat

Pieprzenie leszczy i tyle czytaj durny stereotyp.Od kilku lat jestem w stałym związku i nie wyobrażam sobie wieczoru bez seksu. Baba babie nierówna. Biadolącym współczuję, a młodszym rocznikom życzę owocnego szukania baby,która chce zawsze i jeśli dasz jej radę to tylko z Tobą

K🤬a mać.
Te p🤬lone gify są na poziomie kalkulatora z tematu wyżej.
Te p🤬lone gify są na poziomie kalkulatora z tematu wyżej.
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.

@dorisb21, dam sobie palec obciąć, że za kilka lat, może 5-7 będzie tylko co tydzień-dwa.