Ooo dobra świnia
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
Piękna klacz do krycia. Fajna pierdziawa. Niezgorszy cycek. Zgrabne kopyta. Głupawa... ideał.
podpis użytkownika
Opis
MalcolmX napisał/a:
Piękna klacz do krycia. Fajna pierdziawa. Niezgorszy cycek. Zgrabne kopyta. Głupawa... ideał.
I do tego niedowidzi. (patrz zegar na scianie). Masz szanse.
obrażenia krytyczne na kość ogonową. Filmik się urywa, bo już przestała się śmiać i był płacz.
Z jednej strony wrzucają ciągle swoje foty, żeby ktoś pochwalił cycusia, albo tyłek, a z drugiej strony za komplement w nieodpowiednim czasie do nieodpowiedniej osoby czeka chłosta. Same to sobie zrobiłyście.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
fajna. chyba lubi jak dupa piecze
chłosta to c🤬j.
spróbuj pod zdjęciem grubej napisać, że jest gruba a pod zdjęciem jej bachora, że ma brzydka morde a nie śliczna i slodziutka jak komentują wszystkie przyjacioleczki p🤬deczki

Noside napisał/a:
Z jednej strony wrzucają ciągle swoje foty, żeby ktoś pochwalił cycusia, albo tyłek, a z drugiej strony za komplement w nieodpowiednim czasie do nieodpowiedniej osoby czeka chłosta. Same to sobie zrobiłyście.
chłosta to c🤬j.
spróbuj pod zdjęciem grubej napisać, że jest gruba a pod zdjęciem jej bachora, że ma brzydka morde a nie śliczna i slodziutka jak komentują wszystkie przyjacioleczki p🤬deczki